2x neumnost brez primere: Tadej Ekart iz mariborske SD premierja Janšo javno žaljivo obdolžil in to sporočil še Joe Bidnu!?!

5

Saj ni res pa je. Predstavnikom SD se je očitno čisto strgalo. Tadej Ekart iz mariborske SD je tako na svojem Twitter profilu zapisal: “Dragi @JoeBiden, to je naš premier. Kot @realDonaldTrump, je #pokvarjen politik. V balkanskih vojnah je prodajal orožje, poskušal narediti državni udar in jemal provizije v državnih poslih z orožjem. Kot boste premagali gospoda Trumpa, bomo tudi mi na naslednjih volitvah premagali gospoda Janšo. #VoteThemOut”

Javna žaljiva obdolžitev, ki si jo je privoščil Ekart na račun premierja Janeza Janše, je seveda lahko predmet tako kazenske kot odškodninske tožbe. Odvetnik Franci Matoz zagotovo že piše tožbo…

Št. komentarjev: 5
 1. robert pravi

  Tale se rad gosti – kot vsaki pravi socialdemokrat. Bo sedaj pač malo še plačal za tiste bolj revne.

 2. Johan pravi

  Se je pač obrekovanja učil pri njemu!

 3. Minovak pravi

  Ubog je tisti, ki mora nekoga ponižati, da bi povzdignil sebe.
  Ivo Andrić
  Res je – laž je nesmrtna duša komunizma. To vidimo, slišimo in, na žalost doživljamo, od osebkov, ki ne zaslužijo hoditi po tej zemlji. Je pa ta “kiks” narave, samo kolateralna škoda stricev iz ozadja (murgeljski kartel) in ga bodo kmalu izpljunili, kot že mnoge pred njim. Vsem je to jasno, le njemu ne, škoda.

 4. miha pravi

  Tale malo spominja na kim jong una, rad papa in dosti nesramno naklada…

 5. Re gornjim pravi

  Pri nas se res dogajajo neumnosti, največja je pa kandidatura Janševe Urške za ministrico za zdravje. Kaj si bo le izmislil še za brata, vse ostale pa je verjetno že razmestil na manj pomembna mesta( Kim Il Janša)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen