Tega so zmožni samo levičarji: Iz podobe vojnega veterana Bobby Henlinea, ki je bil v Iraku hudo opečen, napravili anti-Trump mem!?

1

#greenscreen damn it people! Stop using my image. President Trump let’s do lunch. #trump2020

Objavil/a Bobby Henline dne Ponedeljek, 07. september 2020

Upokojeni vojaški vodnik Bobby Henline, ki je bil med služenjem v Iraku hudo opečen in je tudi izgubil del roke, je ogorčeno pokomentiral levičarski mem, ki z njegovo podobo promovira namišljeno “protivojaško” izvajanje ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

“Ljudje, nehajte me uporabljati za svojo propagando, za svojo agendo,” je Henline dejal v videoposnetku, ki ga je objavil na družbenih omrežjih.

Levičarski mem je del pripovedi proti Trumpu, ki jo je sprožila levičarska revija Atlantic, ki je prek štirih anonimnih virov trdila, da je predsednik Trump omalovaževal žive in mrtve člane ameriške vojske in jih imenoval “naivneži” in “zgube”.

Henline, ki je po njegovih objavah na Facebooku sodeč zagovornik Trumpa, je dejal, da ne verjame, da bi predsednik o njem govoril take stvari.

“Ne vem, kaj je rekel Trump, vendar sem prepričan, da me ni označil za zgubo. Nisem slišal, da me je imenoval za zgubo,” je dejal Henline. “To se mora ustaviti. Nehajte uporabljati mojo podobo.”

Henline se sicer po vrnitvi iz Iraka in dolgotrajnem okrevanju sedaj preživlja kot motivacijski govornik in stand-up komik.

Število komentarjev: 1
  1. Repincl pravi

    Takšen naslov je lahko dal samo tepec desničarski na politem kisu

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen