Specializant infektologije, dr. med. Federico V. Potočnik lahkomiselni poslanki Korčetovi zavezal jezik: “COVID oddelki po SLO so vsi polni, postelje iščemo po vseh bolnišnicah!”

7

Poslanka LMŠ Jerca Korče je namreč včeraj na Twitterju zapisala: “Glej ga zlomka. In vse to jim uspeva brez strašenja ljudi, brez ‘govorca’, brez afer tipa ‘reševali smo življenja’, brez trganja ustave,…”

Njen zapis se je nanašal na novico, da na Švedskem še naprej upada število novih okužb z novim koronavirusom. To glede upadanja novookuženih na Švedskem drži, a koliko je njihov model “prekuženosti naroda” do sedaj pustil za sabo mrtvih, Korčetova seveda ne pove. Ta številka namreč znaša kar 5.865 smrti zaradi covida-19. V Sloveniji ob uspešnem boju vlade zoper epidemijo koronavirusa ta številka znaša 141.

Dr. Federico V. Potočnik, zaposlen v Splošni bolnišnici v Celju, je lahkomiselni Korčetovi zavezal njen dostikrat prehitri jezik, ko ji je odgovoril: “Glih iz dežurstva. COVID oddelki po SLO so praktično vsi polni. Postelje iščemo po vseh bolnišnicah, dežurni kolegi so v stiski. Dva sem dal na intenzivo, eden (mlad!!) takoj intubiran. Predstavljajte si moje občutke, ko berem mnenje poslanke, da “strašimo ljudi”. “

Kasneje je še dopisal: “Pojasnilo: COVID oddelke odpiramo in širimo glede na potrebe, zdaj jih bo treba spet, ker je okužb vse več. Reorganizacije dela in kadra potekajo vsakodnevno. Delamo kar lahko s tem kar imamo. Diskvalifikacij našega dela pa prosim ne. “

Št. komentarjev: 7
 1. sinclair pravi

  China’s & obama & soroš & gates & bloomberg virus se širi po mobitel omrežju. Na kratko:
  Kombinacija rf nosilca in zvoka ustvari v vodi vrtinec tako imenovani soliton. Ta soliton kreira amino kisline, ki so sestavni del DNK. To še ni virus. Te tako nastale amino kisline se prekopirajo v gen žive celice v točnem zaporedju (98%) kot jih ima živ virus. Od tu naprej lahko govorimo o okužbi oziroma virusu. Zvočni val pri rf 2,4 ghz mora biti okoli 2,5 khz do 3khz. Kar je v slišnem območju. Pri 5 ghz je zvočni val frekvence med 5 in 6 khz kar je na meji slišnega. zato hočejo imeti 5 ghz. glej Luc Montagnier in njegovo nobelovo nagrado L. 2014.

  1. marjan pravi

   Jaz nimam telefona, torej ne rabim maske.

 2. osd pravi

  Q: Zakaj Jerca Korče pleza po cerkvenem zvoniku?

  A: Ker ji je Serpentinšek naročil, naj pride na partijski sestanek čez eno uro.

 3. matej pravi

  Ta Korčetova pa res ni preveč bistra. Še ena koronaidiotka očitno.

 4. am pravi

  Se ji takoj vidi, da je iz LMŠ – Lapači, Mone, Šalabajzerji.

 5. haapy yack pravi

  hoj
  Zanimiv. Vladni trobentač še ni bil viden z satanovo plenico okol face.
  zig
  boditevcvetju

 6. Denis pravi

  LMŠ bo po naslednjih volitvah imela 5 poslancev. Če.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen