Nasilnež v trgovini v Šiški hudo pretepel varnostnika, ker ga je ta opozoril na obvezno nošenje maske; varnostnik končal v UKC Ljubljana

3

Ljubljanski policisti so v soboto zvečer obravnavali pretep v eni izmed trgovin v Šiški. Ugotovili so, da je v trgovino brez zaščitnih mask skušal vstopiti par z otrokom. Varnostnik ju je opozoril na nošenje mask ter jima povedal, da naj zapustita trgovino, če jih ne želita nositi. Ženska je varnostnika upoštevala, moški pa ga je udaril v obraz.

Kot so zapisali na ljubljanski policijski upravi, je nato varnostnik moškega skušal zadržati na kraju, saj ni upošteval njegovega opozorila in ga je poškodoval. Temu se je moški uprl in začel varnostnika pretepati, “kar je trajalo dokler, ni na kraj prišel drug varnostnik in moškega umiril”. Poškodovanega varnostnika so z reševalnim vozilom odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, so sporočili s policije.

Po navedbah policije se je med pretepom prevrnil tudi otroški voziček, ki ga je držal moški, a otrok ni padel iz vozička in se ni poškodoval.

Policisti trenutno še zbirajo obvestila o dogodku, zaradi katerega je moški osumljen kaznivega dejanja nasilništva. Po koncu postopka bodo o ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo. O neuporabi maske pa bodo obvestili pristojni zdravstveni inšpektorat, so še zapisali.

Št. komentarjev: 3
 1. Repincl pravi

  Če je nasilnik član sds, je v redu, če ni pa ga obsoditi

  1. marjan lenarčič pravi

   Takih idiotov kot je tale pretepač in ti v SDS zbrcamo…

 2. Miha pravi

  zakaj dajate zraven lažne slike … https://www.youtube.com/watch?v=20D3tZHFo5g

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen