Kronika v zadnjih 24 urah; prometna nesreča s smrtnim izidom

0

V četrtek okoli 14. ure se je na območju Policijske uprave Koper zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrla 91-letna sopotnica v osebnem vozilu, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Prometna nesreča se je zgodila na glavni cesti Kozina-Obrov, pri kraju Gradišče pri Materiji, ko je 60-letni voznik osebnega vozila zapeljal iz vozišča in trčil v drevo. Voznika in sopotnico so iz ukleščenega vozila rešili gasilci s tehničnim posegom. Zaradi hudih telesnih poškodb je 91-letna sopotnica v udeleženem vozilu umrla kasneje v bolnišnici.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 105 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 16 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, tri pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 64 kršitev javnega reda in miru ter 82 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 48-krat posredovali na javnih krajih in 16-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so pet kršiteljev. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli 12 vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 37 tatvin, 14 vlomov, 12 poškodovanj tuje stvari, pet groženj, štiri kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami, tri povzročitve telesne poškodbe, tri nasilja v družini, dva ponarejanji denarja ter po eno kaznivo dejanje ponarejanja listin in uboj.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen