Samsung s sedmimi novimi napravami

0

užnokorejski Samsung Electronics je na današnjem virtualnem dogodku predstavil sedem novih naprav, med njimi njihova najzmogljivejša pametna telefona doslej Galaxy Note 20 in Note 20 Ultra. Med novostmi so še dva tablična računalnika, pametna zapestna ura, slušalke in prepogljivi telefon.

Serija pametnih telefonov Galaxy Note 20 po navedbah Samsunga vključuje zmogljivosti, primerljive z namiznim računalnikom. Note 20 Ultra je zmogljivejši, čeprav že običajna različica predstavlja najzmogljivejšo serijo Note doslej.

Telefona vključujeta pametno pisalo, poznano iz nekaterih prejšnjih generacij, ki pa sedaj po navedbah družbe prinaša več funkcij, med drugim upravljanje s premikanjem roke, v kateri je pisalo. S pisalom je mogoče v telefon vnesti rokopis, ki ga sistem nato samodejno spremeni v digitalno pisavo. Samsung med drugim obljublja tudi učinkovitejše delo s povezanimi napravami.

Serija Note 20 podpira tudi tehnologijo 5G, pri čemer samodejno išče in priporoča omrežja za visoke hitrosti prenosa in zagotavlja stabilna brezžična omrežja z optimizirano latenco za različne storitve za pretakanje vsebin.

Med danes predstavljenimi novostmi sta tudi tablična računalnika Galaxy Tab S7 in S7+, pri katerih Samsung izpostavlja zmogljiv procesor, izboljšano zunanjo tipkovnico za priklop in izboljšano pametno pisalo.

Pametna ura Galaxy Watch 3 med drugim vsebuje najbolj razširjen Samsung paket funkcij za dobro počutje, med katerimi je funkcija zaznavanja ravni kisika v krvi, ki omogoča spremljanje nasičenosti s kisikom skozi čas za potrebe športnih dejavnosti in dobrega počutja.

Samsung je danes predstavil tudi brezžične slušalke Galaxy Buds Live, ki se ponašajo s tremi mikrofoni in enoto za glasovni sprejem ter funkcijo aktivnega odstranjevanja hrupa.

Za novost v segmentu prepogljivih naprav pa je poskrbel s pametnim telefonom Galaxy Z Fold 2, ki po navedbah družbe prinaša pomembne novosti, oblikovane na podlagi povratnih informacij uporabnikov po predstavitvi dosedanjih dveh pametnih telefonov.

Seriji Note 20 in Tab S7 bosta na police trgovin prispeli 21. avgusta, vendar ne še v Sloveniji. Datum prihoda na slovenski trg še ni znan.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen