Neuradno: ODT v Kopru s sklepom ustavilo postopek zoper pripadnika SV, ki se je 7. maja 2020 pri varovanju meje srečal s civilistom Malalanom! Nemec pa na debelo zavajal.

4

PREBERITE ŠE TO: Nemec po seji KNOVS predstavil svoje razumevanje poročila OVS o domnevnem incidentu na meji, Tonin pove drugače

Spomnimo: Primorski dnevnik je 23. maja objavil izpoved 32-letnega državljana Italije in Slovenije Daniela Malalana z začasnim bivališčem v Sloveniji, da sta ga v občini Hrpelje – Kozina blizu meje z Italijo ustavila moški v uniformi, eden pa je vanj domnevno meril z avtomatsko puško. Ko sta se prepričala, da ne gre za nezakonitega migranta, sta ga izpustila. Šlo naj bi za pripadnika Slovenske vojske.

Poročilo OVS Mors (ni šlo niti za kazensko ovadbo!) je bilo kasneje poslano na okrožno državno tožilstvo v Kopru. To je odločalo o tem, ali se bo preiskava nadaljevala oz. ali se bo predkazenski postopek nadaljeval tudi na sodišču.

Že sredi julija je bilo jasno – glede na to – da je tožilstvo dobilo poročilo, in ne kazenske ovadbe, da na OVS Mors niso ugotovili nič sumljivega oz. znakov kaznivega dejanja. Državni tožilec lahko v takih primerih zahteva še dodatne poizvedbe in dopolnitev poročila ter se nato odloči, kako bo vodil primer naprej.

Sedaj je po neuradnih informacijah Okrožno državno tožilstvo v Kopru s sklepom ustavilo postopek zoper pripadnika SV, ki se je 7. maja pri varovanju meje srečal s civilistom Danielom Malalanom. Poslanec in predsednik Knovs Matjaž Nemec je tokrat še enkrat več na debelo zavajal…

Št. komentarjev: 4
 1. nace pravi

  Tovariš Nemec nikakor ni dorasel funkciji Mors, še manj funkciji predsednika Knovs. Pač tipičen nesposoben SD kader.

  1. drago pravi

   Matjaž Nemec je intelektualno podhranjen in na nivou 14-16 letnika.

 2. bruh pravi

  a ste imeli kakšen dvom?..dobimo resni…to so vedno isti smrdeči divje nestrpni, MAFIJSKO povezani, komunjazerski smrdeči levičarski pra sci in svi nje….ajd….. brez laži, zavajanj, sprenevedanja ne živijo…..ajd..
  že po ušesih vidiš vse…ajd

 3. bruh pravi

  politikis, bi pa bilo zanimivo vedeti kdo se skriva za komunistićnim primorskim dnevnikom, ki ga morajo italijanski davkoplačevalci podpirati 90%…….ker glede na prodajo, bi zaprl že desetletja nazaj…ajd

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen