“Lebdiva od čiste ljubezni”: Katy Perry in Orlandu Bloomu se je rodila hčerka Daisy Dove

0

Popzvezdnici Katy Perry in njenemu partnerju, hollywoodskemu zvezdniku Orlandu Bloomu, se je rodila hčerka. Kot sta novopečena starša danes razkrila na Instagramu, sta jo poimenovala Daisy Dove Bloom, zraven pa sta dopisala še, da “lebdiva od čiste ljubezni ter čudeža varnega in zdravega prihoda najine hčerke”.

Objavila sta tudi črno-belo fotografijo svojih in hčerkine dlani, pri čemer enega od maminih nohtov krasi marjetica, po angleško daisy. Perryjeva je sicer maja objavila prvi singl s svojega novega albuma, ki nosi naslov Daisies (Marjetice). V videospotu je pevka oblečena v tanko belo obleko, ki v vetru poudarja njen nosečniški trebuh.

“Dobrodošla na svetu, Daisy Dove Bloom,” so medtem zapisali pri Skladu ZN za otroke (Unicef), saj sta tako 35-letna Perryjeva kot osem let starejši Bloom ambasadorja Unicefa. Obenem so na svoji spletni strani objavili sporočilo obeh staršev, v katerem ljudi pozivata k donacijam in opozarjata, da nimajo vsi takšne sreče, kot jo imata onadva, saj morajo številne ženske rojevati v grozljivih okoliščinah ter vsakih enajst sekund v svetu umreta ali nosečnica ali novorojenček.

Perryjeva je sicer novico o svoji nosečnosti objavila marca, potem ko se je že dolgo časa ugibalo, da z zaročencem Bloomom pričakujeta otroka. Skupaj sta od leta 2016, on pa že ima devetletnega sina iz zakona z manekenko Mirando Kerr. Perryjeva je bila v preteklosti poročena s komikom Russellom Brandom.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen