Na Tivolski cesti v Ljubljani pravi “avto-fliper”: Voznica trčila v tovorno in osebno vozilo, nato še v poslovno stavbo in betonski steber

0

Na Tivolski cesti v Ljubljani se je danes popoldne zgodila prometna nesreča, pri kateri je voznica osebnega vozila trčila v tovorno vozilo, nato v drugo osebno vozilo ter nazadnje še v steno poslovne stavbe in betonski steber ob Tivolski cesti. Voznica se je lažje poškodovala, na vozilih in poslovni stavbi pa je nastala gmotna škoda.

Do prometne nesreče je prišlo, ker se voznica, ki je vozila po Tivolski cesti iz smeri Dunajske ceste proti Celovški cesti, po tem, ko je iz desnega zapeljala na sredinski pas, ni prepričala, ali to lahko stori brez nevarnosti za druge, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Voznica je pri menjavi pasu z vozilom trčila v tovorno vozilo, ki je vozilo po sredinskem pasu. Po trčenju je vozilo odbilo na nasprotno stran ceste, kjer je trčilo še v vozilo voznika, ki je pripeljal nasproti. Po tem trčenju je vozilo voznice odbilo izven vozišča, kjer je trčilo v steno poslovne stavbe Eurocenter in betonski steber ob Tivolski cesti.

Policisti so povzročiteljici prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen