Globoka država ni uspela: Ovadba zoper Zorana Šariča zavržena

3

Aprila letos je v medijih odjeknila novica, da so pri avtorju knjige Županov boj Zoranu Šariču na delovnem mestu v Operativno komunikacijskem centru v Mariboru našli GPS napravo, s katero naj bi bilo mogoče tudi prisluškovati. Danes je jasno, da je šlo zgolj za GPS napravo (brez možnosti prisluškovanja!), kar je potrdil tudi Šarič.

Današnja novica, da je bila ovadba zavržena, potrjuje trditve tistih, ki so že ob preiskavi trdili, da gre za političen konstrukt. Knjiga županov boj namreč govori o nepreglednih in spornih kazenskih in sodnih postopkih zoper nekdanjega mariborskega župana Franca Kanglerja, ki je po nastopu nove vlade zasedel mesto državnega sekretarja na Ministrstvu za notranje zadeve. Postopki zoper Kanglerja so se po dolgoletnem boju vsi po vrsti zaključili v prid Kanglerja.

Danes se je oglasil tudi poslanec SDS, mag. Dejan Kaloh, ki je pred šestimi leti imel podobno zgodbo. Modus operandi globoke države je očitno vedno zelo podoben. Najprej diskreditacija, nato (vsaj) družbeno-politična likvidacija.

Razplet je tore še en list papirja, ki je popisan z nesmiselnimi in umazanimi prijemi t.i. globoke države, ki očitno deluje v vseh porah slovenske družbe.

Z VAŠIMI cenjenimi donacijami bomo najboljši medij za VAS.
VAŠ Politikis.si.

Št. komentarjev: 3
 1. žarko pravi

  Na dajte se pomladniki! Naslednji 2 leti bosta ključni. Ali bo zmagala paradržava ali demokratična Slovenija!

 2. Hit pravi

  A je bila vložena ovadba proti Makarovički, ki žalila predsednika vlade, pa Kordiša, ki je žalil ministra??

  1. marjan pravi

   To so prava vprašanja! A dejstvo je, da bo te titoljubce globoka država takoj zaščitila!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen