(Boštjan M. Zupančič razkril tole) Šef francoskega “NIJZ” dramatično pravi: Epidemije itak ne bo mogoče ustaviti, VSI NAD 50 LET se bodo morali paziti sami!

20

Takole je danes nekdanji sodnik na ESČP Boštjan M. Zupančič povzel francoskega direktorja “NIJZ”, ki je zelo dramatično opisal situacijo z novim koronavirusom in da je samozaščitno obnašanje v epidemiji ključno. V Franciji je sicer s koronavirusom okuženih že več kot 180.000 ljudi, za covidom-19 pa jih je umrlo 30.192.

Po svetu nacionalne zdravstvene institucije sicer poročajo o veliki rasti novih okužb z novim koronavirusom. Tako so v ZDA že drugi dan zapored potrdili več kot 70.000 novih okužb z novim koronavirusom. V Braziliji je že tretji dan število novih dnevnih okužb večje od 50.000. Po podatkih ameriške univerze Johnsa Hopkinsa so v ZDA v zadnjih 24 urah potrdili 73.795 novih okužb, zaradi covida-19 je umrlo 1157 bolnikov. V Braziliji so potrdili 55.891 okužb.

Hkrati je v Braziliji v zadnjih 24 urah po podatkih tamkajšnjega ministrstva za zdravje umrlo 1156 bolnikov s covidom-19. Skupno so v tej latinskoameriški državi doslej potrdili 2.343.366 okužb z novim koronavirusom, umrlo je 85.238 bolnikov s covidom-19, povzema nemška tiskovna agencija dpa.

Okužbo z novim koronavirusom so pred več kot dvema tednoma potrdili tudi pri brazilskem predsedniku Jairu Bolsonaru, ki je danes sporočil, da je bil njegov zadnji test na okužbo sedaj negativen. Zasluge za okrevanje je pri tem pripisal tudi zdravilu proti malariji, hidroksiklorokinu, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Pri tem AFP navaja, da učinkovitosti tega zdravila proti covidu-19 klinične raziskave niso potrdile.

Po številu okužb in smrti so pred Brazilijo samo še ZDA, kjer so doslej potrdili 4,1 milijona okužb z novim koronavirusom, umrlo je 145.324 bolnikov. Skupno je v ZDA okrevalo 1,26 milijona bolnikov.

Potem ko je v ZDA pozno spomladi sprva število novih okužb že začelo upadati, sedaj nekatere ameriške zvezne države predvsem na jugu in zahodu države beležijo porast okužb. To velja po poročanju francoske tiskovne agencije AFP predvsem za zvezne države Kalifornija, Teksas, Alabama in Florida.

Št. komentarjev: 20
 1. haapy yack pravi

  hoj
  Globala še kar nabija v tri krasne. Tega nabijanja ne bo mogoče ustaviti. Pred tem nabijanjem smo vsi v nevarnosti. Če jih toliko skrbi zdravje populacijew tega ne bi niti počel kar počnejo. To je navaden kup dreka.
  boditevcvetju

 2. andrej pravi

  To je dejstvo. Do pomladi 2021 bo jih zaradi covida19 umrlo enih par milijonov. Pa potem še vsako naslednje leto kakšen milijonček. Takšna situacija bo trajala vse do leta 2025.

 3. sinclair pravi

  Je kaj drugače bilo do sedaj? Pomembno je znanje, kaj korona je in kdo jo je ustvaril in kako se dejansko širi. influenca je samo ena pot, ki je zanemarljiva. Pomembnejša je ta druga, ki je javnosti zamolčana. Da ne bi prišli po nobenem ključu do Resnice so ljudem nataknili maske, ki ne varujejo pred ničemer, virus je predroben, da bi ga ustavile. Mogoče malo omilijo tok izdihanega zraka v okolico a po drugi strani z navlažitvijo površine filtra ustvarjajo prvovrsten “spray” za širjenje virusa. Nadvse učinkovito sredstvo proti vsem virusom je voda z cinkovim oksidom na dnu posode. Pri tem se cinkovega oksida niti disperzije ne dotikamo z nobenim delom telesa. Počakati je treba, da se cinkov oksid poleže na dnu. Šele potem cca 2 uri je uporabna zgornja plast vode nad cinkovim oksidom.

  1. Jakob Črtomir pravi

   Potem se napij vode s cinkovim oksidom.

 4. sinclair pravi

  Nato vodo enostavno dolijemo. Po dveh urah imamo na voljo nov kozarec vode. Še enkrat cinkov oksid ostaja v kozarcu na dnu. Za to so primernejši kozarci npr. od kislih kumaric. ki imajo rob in z nagibom ta rob prepreči odtok cinkovega oksida v vaš kozarec iz katerega potem bijete. Vseeno ne pretiravamo z prevelikim nagibom kozarca s cinkovim oksidom. Po želji sedaj lahko v svoj kozarec v katerega smo pretočili vrhnjo plast vode dodate po limono po vaši izbiri okusa….

 5. haapy yack pravi

  hoj
  Cinkov oksid ni topljiv v vodi. Kako je potem s tako vodo.
  boditevcvetju

 6. linke pravi

  končalo se bo tako da bo človeštvo živelo kot v Matrici v virtualni sreči, v resnici pa pod absolutno kontrolo .

 7. sinclair pravi

  Res je ZnO ni topen v vodi. V odi plava kot nano delci. Večina pristane na dnu. tisti, ki kljub temu lebdijo so zaradi potenciala v vodi in gibanju proti dnu ustvari tako imenovani elektromagnetni soliton. Podobno je kot torus, ki rotira v vseh. zaradi teh rotacij se ustvari gravitacijsko polje. Sedaj je ta nano delec pri miru rotira le em energija v tem solitonu, hkrati je ta delec del tega nastalega delca. Lastnosti solitona na kratko; ker so te rotacije zaključene same vase soliton ne izgublja energije in ga zato ne zazna noben instrument. Mogoče kot zelo šibko valovanje. Vidi se recimo s krilianovo fotografijo, kot odsev interreakcij med statičnim poljem solitona in električnim poljem krilianove kamere.

 8. sinclair pravi

  Torej v vodi imamo sedaj em solitone z gravitacijskim poljem. Ti solitoni imajo tendenco, da rastejo. Na ta način jih “privlačijo” oz gravitirajo proti podobnim solitonom. Takšni podobni solitoni so virusi. To je preprost opis mehanizma kako preide ZnO v živo celico in ta soliton energetsko izsesa virus, ki za term propade. Uradna medicina za to,da preide cink v celico uporablja kemijsko spojino C18H26ClN3O znano kot hidroksiklorokin.Torej uživanje umivanje z vodo s cinkovem oksidom na dnu je mnooogo manj škodljivo, kot te kemijske substance. Je pa zanimivo, da “poje” tudi druge solitone, kot so določene rakave tvorbe itd. Dovolj je že, če tak kozarec stoji na mizi, ker bodo virusi “gravitirali” proti njemu.

 9. sinclair pravi

  Če te vode ne uporabljamo za nič drugega je potrebno to vrhnjo vodo občasno zamenjati in malo premešati belkast “oblak” na dnu , da se ustvari opisan mehanizem. Pomembno je, če se odločimo, da ne bomo imeli več tega kozarca, vsebino zlijemo v wc školjko splaknemo kozarec in ga damo med steklo, ker solitoni lahko ostanejo tudi v navidez praznem kozarcu.
  Upam, da sem bil dovolj kratek, enostaven in razumljiv.

 10. sinclair pravi

  Sedaj je ta nano delec pri miru rotira le em energija v tem solitonu, hkrati je ta delec del tega nastalega delca.
  Pravilno;
  Sedaj je ta nano delec pri miru rotira le em energija v tem solitonu, hkrati je ta nano delec del tega nastalega solitona.

 11. haapy yack pravi

  hoj
  Kitajski znanstveniki nad COVID-19 s kombinacijo antimalarika in cinka.
  kako je zdaj s tem?
  boditevcvetju

 12. sinclair pravi

  Da bi pa ZnO deloval po opisu mora biti Ta zno “pred programiran”.
  Če koga še zanima to, bom praktično opisal ves postopek.

 13. sinclair pravi

  Hapy
  Kitajski znanstveniki nad COVID-19 s kombinacijo antimalarika in cinka.
  “Antimalarika” ima nalog samo to, da spravi cink v celico in nič več.
  V tem opisanem primeru to opravi gravitacijsko polje solitona zno in soliton virusa. Sam cink ne preide v celico in se cink in virus ne privlačita. Zato uporabljajo “antimalarik”.

 14. raft pravi

  Podpora vladi Janeza Janše prvič pod 40 odstotki
  ———————-
  Tako na POP TV v informativni oddaji 24 ur, katere realizator je Mladen Babič, izvršni producent Dragan Knežević, anketa pa je narejena v ustanovi, katere lastnik je šen srbin Nikola Damjanović.
  Kdaj vam bo postalo jasno, da je potrebno srbine fukniti ven iz Slovenije?

 15. haapy yack pravi

  hoj
  Tole pomaga proti virusu. V ZDA je prepovedan? Lohk ga kupjo v Mehiki, stane 25 dolarjev.
  Mediji o tem ne smejo poročat. Obdukcije ne smejo delati. Kaja je zdaj? A se človeštvo še ne zbudilo! Kot izgleda se bo človeštvo dalo na tnalo od 1% barab. Nekaj nezaslišanega.
  boditevcvetju
  http://www.jimstone.is/chloroquine.jpg

 16. sinclair pravi

  Hapy:
  Samo transportno sredstvo ne pomaga, moraš dodati še cink Zn.
  V teh tabletkah ne vem ali je že prisoten. Mogoče bi bila kombinacija nano delcev ZnO v vodi in teh tabletk.
  Ne bi bilo potrebno ustvarjanje solitona.
  Dejstvo je, da je ZnO mnogokrat učinkovitejši če je del solitona oziroma gravitacijskega polja, ki ga le ta ustvarja.

 17. haapy yack pravi
 18. haapy yack pravi

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen