[Video – parodija] Iz uličnih predstav protestnika Jaše Jenulla se norčuje vse več Slovencev

0

Jaša Jenull, sin vrhovnega tožilca Hinka Jenulla je morda najbolj izstopajoč protestnik na ljubljanskih ulicah, ki je v kolesarskih ceremonijah začutil svojo priložnost, da bi se prebil v politiko, vendar je naletel na množičen posmeh in obsojanja.

Na družabnih omrežjih se je pojavil video posnetek, na katerem se neki mladenič v kratkem nagovoru posrečeno norčuje iz dogodkov na petkovih protestih in iz Jenulla samega v delu, kjer je Jaša Jenull preskočil policijsko varovalno ograjo.

Jenull je s preskokom ograje provociral policiste s pretvezo, da gre pobirat odvržene transparente in druge rekvizite, ki jih je pred tem skupaj z ostalimi protestniki metal čez ograjo. Policija ga je seveda prijela in odpeljala na policijsko postajo, kjer so z njim opravili postopek in mu izrekli globo za kršitve zakonov, upiranje policiji ter za neupoštevanje odredb.

Jaša Jenull med upiranjem policiji

Mladenič na posnetku se posrečeno izraža kot protestnik in kot da je Jenull, vmes pa se norčuje iz Jenullove zahteve naj se mu policisti predstavijo. Ker gre za res posrečen primer izražanja nasprotovanja tovrstnim početjem in protestom nasploh, objavljamo objavo na Twitterju z videom.

Video si lahko ogledate tukaj:

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen