Po namernem trčenju v policijsko vozilo in kamenjanju lažje poškodovana policista

7

Novomeška policista sta imela v četrtek opraviti s predrznim voznikom osebnega avtomobila. Ta ni upošteval njunih znakov, temveč je vožnjo nadaljeval do naselja v okolici mesta. Pred tem je namerno trčil v policijsko vozilo. Tam pa so se na policista in njuno vozilo spravili še prebivalci naselja, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Novomeška policista sta v četrtek okoli 19. ure na cesti med Muhaberjem in Potočno vasjo v Novem mestu ustavljala voznika osebnega avtomobila. Kršitelj znakov policistov ni upošteval, temveč je s pospešeno hitrostjo nadaljeval z vožnjo do naselja v okolici Novega mesta, kjer je vozilo ustavil in poskušal peš pobegniti.

Policista sta kršitelja prijela, ta pa se jima je ves čas aktivno upiral. Na policista se je pozneje spravila še ena oseba in ju lažje poškodovala, nato pa se je v postopek vmešalo še več prebivalcev naselja. V službeno vozilo so metali kamenje in ga poškodovali.

Policija nadaljuje preiskavo in ugotavlja okoliščine kaznivih dejanj napada na uradno osebo in preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, ki sta jih osumljena 26-letni moški in 47-letna ženska. Vozniku brez vozniškega dovoljenja, bodo zaradi številnih kršitev izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog. Zaradi kršitev mu grozi globa v višini 1640 evrov, so še navedli na PU Novo mesto.

Št. komentarjev: 7
 1. jankec pravi

  Kdor ne ugane iz katerega naselja so bili nasilneži dobi za gajbo pira.

 2. haapy yack pravi

  hoj
  Edin brajdiči se upajo. Drug noben.
  boditevcvetju

 3. Re gornjemu pravi

  Se pišejo Brajdič ali Hudorovac?

 4. Hit pravi

  podobno so se danes rdeči peciklisti v LJ zaganjali v policiste in jih žalili z vpitjem, ta mali Jenull pa bo komu kaj hudega naredil, ima pogled psihopata

  1. Re gornjemu pravi

   Ti pa očitno SI psihopat s svojimi neumnostmi, ko jih pisariš

   1. Hit pravi

    Fičfirič Jenull je več policajem zabrusil: Legitiimirajte se vsi po vrsti. To pa lahko reče le psihič!

    1. Škoda pravi

     Večji psihopat ni neben,kot si tim

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen