[FOTO IN VIDEO] Matjaž Nemec, ki se tako vneto bori proti namišljenemu ustaštvu, se ponosno fotografira z ženo paravojaškega komandanta Arkana, Ceco

7

Javnost se odziva. Znano je, da je upravno sodišče v duhu spoštovanja človekovih pravic in svobode izražanja odločilo, odločilo, da je odločba o prepovedi koncerta Marka Perkovića Thompsona nezakonita. Na podlagi sodbe je ministrstvo za notranje zadeve preklicalo odločbo o prepovedi koncerta znanega hrvaškega izvajalca domoljubnih pesmi Marka Perkovića.

Preklic prepovedi je glavni razlog za vložitev interpelacije zoper ministra za notranje zadeve Hojsa. Interpelacijo so podprle opozicijske stranke, najbolj glasni pa so v stranki socialni demokrati, v njej pa poslanec in podpredsednik stranke Matjaž Nemec in evro poslanka in v.d. predsednice SD Tanja Fajon. Očitke želijo zapakirati v odnos do ustaštva, ki naj bi ga predstavljal Thompson, čeprav to dokazano ne drži.

V interpelacijo so celo zapisali, kot je na tviterju objavil Iztok Vencelj:

Nemca pa je nato razgalil še Matjaž Draksler, ki je objavil fotografijo poslanca kako je ponosno poziral z ženo znanega poveljnika srbskih paravojaških sil Arkana, ki je odgovoren za mnoge poboje in vojne zločine. Ceca se je večkrat pojavljala na vojnih območjih, kjer je izražala podporo Arkanovim paravojaškim silam, te enote pa so prepevale kako bodo klali Hrvate, kot je razvidno iz priloženega YouTube posnetka.
Tudi s pripadniki teh divjih oboroženih klavcev se je rada fotografirala. Podobno ponosno kot s slovenskim poslancem iz vrst SD Nemcem.

https://twitter.com/SlovenijaVsrcu/status/1270701121242370049
Št. komentarjev: 7
 1. Repincl pravi

  Uredništvo, res ste pravi cepci. Kaj , če se je slikal z neko babo? Očitno ste mu fauš!

  1. Puba60 pravi

   Repinc živijo, poišči datum kdaj je bila CECA v Sloveniji.
   Primerjaj fotografije M. Nemca z CECO in fotografijo ki jo boš našel ali dobil.
   CECA je z dr. NITKO M. Nemec v zimskih oblačilih APMPAK njen obraz je pa le SAMO NJEN.
   Tako, da ne boš šel dr. Nitke M. Nemca odvetnika!!!

 2. Hit pravi

  Ta rdečkar je torej slovenski Arkan.

 3. raft pravi

  Nič nimam proti Srbiji in Srbom, pa vendar, nikoli v zgodovini nista bila Srb in Slovenec zaveznika oziroma na isti strani. Vedno smo (so) si bili sovražniki. Da to veš, ni potrebno biti profesor zgodovine.
  Druga sv. vojna ne šteje, ker je vsaka nacija v krvi propadle Jugoslavije imela toliko ideološko različnih vojnih formacij, da bog pomagaj.

 4. Exlevak pravi

  Se je Nemec tako goreče stiskal k Cevi, da so se ji AIRBAG-i sprožili….pazi Nitka Arkan vse vidi.

 5. Hit pravi

  Nemec je v DZ danes kopiral Arkana.

 6. haapy yack pravi

  hoj
  Rad bi ga namoču. Mu je to ratal? Na POP tv še ni bilo objavljeno tako, da ni znano?
  boditevcvetju

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen