Antifa vse bolj družbeno nevarna & škodljiva: Po razbitih avtobusnih postajah, sedaj črnosrajčniki v središču Ljubljane vsaj 46 vozilom porezali pnevmatike!

3

Ljubljanski policisti so v četrtek dopoldne obravnavali več primerov poškodovanja pnevmatik na vozilih v središču prestolnice. Poškodovanih je bilo vsaj 46 osebnih vozilih, parkiranih v različnih ulicah v centru mesta, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana. Policisti so ugotovili podatke o storilcu in ga intenzivno iščejo.

PREBERITE ŠE TO: (Fotogalerija) Antifa razbijanje se je začelo tudi v Sloveniji: V zadnjih dnevih razsuta avtobusna postajališča v Ljubljani in Mariboru!

Policija še preverja vse okoliščine dejanja, a po do zdaj zbranih podatkih dogodek nima povezave z aktualnimi protesti, so pojasnili na policiji. A vedno bolj se govori, da bi na delu spet lahko bili pripadniki Antife. O vseh ugotovljenih okoliščinah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Policija obenem poziva vse, ki bi morebiti še ugotovili, da so pnevmatike poškodovane tudi na njihovih vozilih, da pokličejo na telefonsko številko 113 oz. Policijsko postajo Ljubljana Center na telefonsko številko 01 475 06 00.

Št. komentarjev: 3
  1. aco pravi

    Slovenija 2020 – ogrožena s strani radikalne levice! Stop Antifi, stop Kordišu in Mesecu!

  2. Nace pravi

    Pa kaj v LJ ni nobenih uličnih kamer ali kako?????

  3. bogdan pravi

    Še huje bo, če Hojs ne bo ustavil teh podivjanih levičarjev, ki uničujejo in grozijo po slovenskih mestih…

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen