Vlada RS z relevantno primerjavo z drugimi državami: Vlada Marjana Šarca povsem zaspala pri razglasitvi epidemije!

4

Vlada RS je danes na Twitterju objavila nazorno primerjavo, kako je vlada Marjana Šarca povsem zaspala pri razglasitvi epidemije: “Kako počasi se je na #koronavirus odzvala vlada @sarecmarjan povedo podatki o odzivu držav po prvem potrjenem primeru okužbe. Slovenija je epidemijo razglasila šele 8 dni po datumu prvega primera okužbe, ob dejstvu, da je sosednja Italija izredne razmere razglasila že 31.1.2020.”

 Vlada Marjana Šarca je epidemijo razglasila šele 8 dni po datumu prvega primera okužbe!
Št. komentarjev: 4
 1. Hit pravi

  In odstopljeni Šarec bi se rad ponovno zavihtel na oblast s pomočjo pecikl norcev.

 2. Johan pravi

  Hit, pametnejši si, če si tiho! Šarec zagotovo ne razmišlja o ponovni izvolitvi. Tako bolan na prevzem ” ablasti” , je samo tvoj plešasti mesija.

 3. sinclair pravi

  Komu je sedaj lahko hvaležen najdražji penzjonist v državi, da še lahko taca okoli? V vednost onim z”prekužitvenim” razmišljanjem. To je isto kot bi se hoteli prekužiti z virusom HIV. Za Božjo voljo, dajte si pogledat kako je ta najštevilčnejši kitajski izdelek narejen . Kako se širi. Ne pozabit tudi , ko se pogovarjate po mobitelu, da vas Luc Montagnier pozdravlja. V jeseni bo narejen “up date”. (21 milijonov kitajcev to razume.) Vprašajte sebe tudi ali je bolje vedeti in se učiti naprej. Ali ste levak in…..Ste tako pametni, da se vam ni potrebno učiti. Dovolj je en medij, da vas hipnotično nahujska Tega ne privoščim niti vam. To je daleč od svobode.

 4. haapy yack pravi

  hoj
  Šarc je to namenoma naredil.
  Končna odločitev je, da se zažene ,,edinstvena svetovna ureditev” to je bilo sklenjeno januarja 2020., na Svetovnem ekonomskemu forumu (WEF) v Davosu, za čvrsto zaklenjenimi vrati, seveda. Za to odločitvijo -implementacije Agende ID2020 – stojijo Gatesovi, GAVI (alijansa za cepiva in imunizacijo), Rockfellerji, Rothschildi itd.
  boditevcvetju

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen