Video, ki ne pušča več nobenega dvoma o namenih prišlekov. Migrant sredi belega dneva pred policijo danskemu državljanu: “Vi, Danci ste živali, iztrebljeni boste!”

4

Pred dnevi je po spletu zakrožil video, ki ne pušča več nobenega dvoma o namenih migrantskih prišlekov v Evropo, nedvomno pa potrjuje tezo, da se migranti niti ne želijo integrirati v družbe, v katere so invazivno prišli.

PREBERITE ŠE TO IZVRSTNO REPORTAŽO: Molenbeek – valilnica islamskega terorizma sredi srca EU

Rasmus Paludan, danski politik, ki se bori proti islamu in potrebuje policijsko zaščito vsepovsod kamor gre, je pred kratkim v šoli v Århusu – drugem največjem danskem mestu, demonstriral s člani svoje stranke Stram Kurs (Hard Line) in skupaj z drugimi člani stranke doživel verbalni napad s strani migrantskega skrajneža, ki je v navalu besa razkril njihovo morilsko agendo.

Med demonstracijami so člani stranke posneli tudi pričujoči video posnetek (pogledalo si ga je že četrt milijona Facebook uporabnikov), ki prikazuje bradatega, agresivnega migranta, ki vpije na mladega Danca. Kim Møller, avtorica političnega bloga Uriasposten, je zaslužna, da slišimo, kaj migrant vpije.

Pobesneli migrant je vpil sledeče: “Imamo več otrok. Ti dobiš enega ali dva. Čez deset ali petnajst let bo v tej državi več muslimanov kot Dancev… Dancev je pet milijonov, skoraj izumrli ste človek… Seksate z živalmi, zato ne boste dobili otrok… Vi, Danci boste iztrebljeni. Ste kot živali… Nikoli ne bom Danec, želim svojo miselnost in tradicijo, v rit si bom zataknil svoj danski potni list in Dansko ljudsko stranko, zažgal bom svoj danski potni list… Ne bomo se integrirali, še naprej bomo jebali vašo družbo… Sesaj tiča!”

Št. komentarjev: 4
 1. Karantanec pravi

  Grozno, počasi se mi zdi da bi morali tudi avtohtoni ludje ukrepati, če ne nam res grozi izumrtje. Tudi v večjjih Slovenskih mestih se bojim da smo Slovenci v manšini (Lublana, Trbovle, Velene, Jesenice, Maribor, Cele, Koper, Kočevje).

  1. mirror pravi

   V letih pred osamosvojitvijo so župani nekaterih zavednih gorenjskih občin regulirali naseljevanje tujcev. Bila je določena višina v %, ki se ni smela prekoračiti. Po osamosvojitvi pa je vsak prišlek več vreden kot avtohtoni domačin po zaslugi leve politike. Pri nas se bodo kmalu oblikovali geti, kjer se ne bo govorilo več slovensko.

 2. raft pravi

  Breivik bi jih naučil manir.

 3. Hari pravi

  Žal realnost, ki do napovedi arabca ni več daleč. Že leta 2050 staroselske Evrope več ne bomo poznali. Arabska drhal bo že nekajkrat številčnejša od domačih prebivalcev. Potem do 2100 sledi demontaža Evrope in vzpostavitev EUrabije, ki bo tudi pod političnim vplivom polmeseca.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen