Vandali z grafiti nad domačo hišo in dvorišče poslanca SDS Franca Kepe

6

Neznanci so danes popisali hišo in dvorišče poslanca SDS Franca Kepe in sicer z dvema grafitoma “Krvava narava” in “korupcija”. Dogajanje spominja na vstajniške čase konec leta 2012 in začetek leta 2013, ko so nepridipravi na domovih grozili mariborskim mestnim svetnikom in obešali lutke na dravskem mostu, vse več pa je groženj tudi med protestniki na kolesih.

Poslanec Slovenske demokratske stranke Franci Kepa je bil danes žrtev vandalizma. Njegov dom v Trebnjem je namreč postal tarča nepridipravov, ki so mu z rdečim sprejem popisali fasado hiše ter tla dvorišča. Po naših podatkih je policija že obveščena in raziskuje ozadje dejanja. Kepa je sicer bil med poslanci, ki so v torek na odboru za infrastrukturo glasovali za amandma, ki zaostruje pogoje nevladnih organizacij za sodelovanje v postopkih pri urejanju okolja. 

Poslanec Slovenske demokratske stranke pa ni prvi, ki se je soočil z nestrpnimi zapisi, kot kaže svojih ideoloških nasprotnikov. Protestniki te dni namreč stopnjujejo grožnje in redno grozijo s smrtjo premierju Janezu Janši in sicer z napisi “smrt janšizmu”, napis pa so pred tem celo promovirali na javni RTV. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da gre za  kazniva dejanja, ki jih mora policija obravnavati skrajno resno, pregon storilcev pa bi moralo tožilstvo prevzeti urgentno.

Spomnimo tudi na leto 2012 in začetek leta 2013, ko so si mariborski vstajniki preprosto dovolili preveč in so grozili na domovih posameznim mestnim svetnikom iz občine Maribor. Najbolj pa so bili ponosni na grozljive viseče lutke z obrazi takratnih mariborskih mestnih svetnikov, ki so visele iz dravskega mostu, kupil pa jih je kar vodja kampanje župana Andreja Fištravca. (nova24tv/uredništvo)

Št. komentarjev: 6
 1. Hit pravi

  To je direktna posledica sovražnega govora rdečih medijev.

  1. Resnica osvobaja pravi

   Sedaj je stvar mnogo huša.
   Pripravljajo pokol s cepivi v kombinaciji s 5G omrežjem, če pridejo na oblast.

 2. bruh pravi

  kdaj boste sprejeli dejstvo, da je povprečen slovenistanski levičar kot levičarka VEDNO zverinsko nestrpno , ideološko sovražno, totalno nedemokratično smrdeče bitje..in to vedno,.. ajd..vedno..spomnite se tega, vedno…oni so taki…ajd..koliko dokazov še potrebujete..banda 571 o teh smrdeči rdečih vandalih ne bo govorila, niti ne problematizirala. kvečjemu potiho ploskala…oni so taki….ajd..vedno isti smrdeči rdeči pra sci in svi nje…vedno..ajd

  1. Resnica osvobaja pravi

   Sedaj je stvar mnogo huša.
   Pripravljajo pokol s cepivi v kombinaciji s 5G omrežjem, če pridejo na oblast

 3. raft pravi

  Levičarski aktivist Žiga Pavšič grozi, da se bodo spopadi z ulic prenesli v domove tistih, proti katerim protestirajo
  ——————-
  Kaj je policija? Kaj čakate, da mi pride tale Pavšič na dom in napade mene in mojo družino?

  1. bruh pravi

   poglej komentarje naših svi njsko rdečih levičarjev in levičark po forumih…… njihovo sovraštvo do drugače mislečih nima meja….njihova ideološka nestrpnost jih je totalitarno zaslepila, njihova MAFIJSKA/strankarska pokornost je neizmerna…….. oni sovražijo vse drugače misleče v sloveniji, kot v EUropi, da o ZDA niti ne govorimo….istočasno pa seveda podpirajo zločinske komunistične režime kot je mafijska komunistična Kitajska, ali Kuba ali Venezuela….itd.itd…. ti naši levičarski smrdeči pra sci in svi nje so vsi , čsito vsi NAVADEN smrdeče rdeči GN OJ…od ustavnga sodnika pa do koma uvožene smrdeče čistilke v ljubaljankovini…ajd..oni so taki…..

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen