Razkrit še en nasilen protestnik, ki grozi po ulicah: To je Gregor Breznikar iz Zagorja, tipičen lumpenproletarec!

8

Danes je novinar Vinko Vasle razkrinkal še enega protestnika, ki bi z nasiljem “urejal” državno ureditev v naši državi: “Pazite se tega nasilnega provokatorja Gregorja Breznikarja. Doma je iz Zagorja, zaposlen kot hišnik, lumpenproletarec, hodi po protestih in izziva, po cestah grozi svojim kao sovražnikom. Zelo nasilen.”

PREBERITE ŠE TO: (Samo)razkritje: Je osebek, ki je v Mariboru mahal z YU zastavo, tudi avtor sovražnega grafita iz Pekarne?

Št. komentarjev: 8
 1. Johan pravi

  Sds ovce pa takoj beeee.!

 2. bruh pravi

  kda bo naš kućanov NESTRPNI mafijski smrdeči pra sec stopil takoj v bran podivjanemu ogabnemu opranoglavemu zločinskemu komunajzerju?…kako čudno, mar ne?…ahahahahah

 3. sinclair pravi

  Kako grozen svet so si ustvarili levaki! Vedno morajo sovražit nekoga. V sedanjem primeru Janšo. Prej ko ni bilo Janše, so se sovražili med seboj. Poglejte si njihove frakcijske boje. Levaki so patološka bitja, ki morajo za svojo eksistenco sovražiti…kogar koli. Potem lahko lahko živijo. To čustvo sovraštvo jim je kot hrana. Skratka so patološka bitja vedno v konfliktu z realnostjo.Recimo, ko se rodijo kot moški (deček) ali ženska (deklica), nasprotujejo naravni danosti in v zadnjem bolezenskem stanju se lotijo spreminjat tudi to. Postanejo le pohabljene ženske ali pohabljeni moški. Škoda je, da s svojo patologijo okužijo druge, normalne ljudi.

  1. Johan pravi

   Tebe, tepec, so očitno tudi okužili, vendar si postal pohabljen v glavi. Sicer pa je takšen tudi komentator pred teboj – bruh.Verjetno sta ” oba” enojajčna iz kleti v Trstenjakovi.

 4. raft pravi

  Sinclair pravi Pred 3 ure
  Kako grozen svet so si ustvarili levaki! Vedno morajo sovražit nekoga.
  ————–
  Tale Zagorski model lahko pričakuje nekoga, ki sovraži komuniste za vsakim vogalom. Vse se vrača, vse se plača. Us-rane iz Zagorja očitno prevzema nase zločine ta rdečih.

 5. raft pravi

  Počivalšek na prepihu ventilatorjev: preveč okoliščin, ki kažejo na sum korupcije
  ———————–
  Ko pride naslednji val jih bo premalo.

 6. franjo pravi

  Hmmmmmmmmmmm, takšen pajac sredi Zagreba ali Budimpešte ne bi dolgo kazal rdeče zvezde…

 7. raft pravi

  Me prav zanima, kako bi z njim opravil tisti policijski fotomodel?.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen