Premier Janša s hipotetičnim vprašanjem o enakih vatlih do vseh političnih strank s strani MSM, ko gre za interpelacijo v času epidemije in pred iztekom 100 dni vladanja!

4

Premier Janez Janša je postavil ključno (hipotetično) vprašanje, ki zadeva enake vatle do vseh političnih strank s strani MSM: “Si predstavljate besnenje “neodvisnih” urednic na @RTV_Slovenija in #POPTV@24UR, če bi npr. @strankaSDS kot opozicijska stranka kadarkoli vložila interpelacijo v času epidemije in pred iztekom 100 dni, ki se celo v mirnih časih pustijo vsaki vladi, da se ekipira?”

Odgovor je seveda jasen kot beli dan in se glasi: besnenje tovrstnih urednikov bi bilo oglušujoče in bi cepetali, da se interpelacij pač ne vlaga v času epidemije in pred iztekom prvih 100 dni nove vlade.

PREBERITE ŠE TO: Štiri opozicijske stranke nadaljujejo s politikanstvom: Z interpelacijo nad ministra Počivalška, čeprav je ta več ko zadovoljivo razložil logistiko nabave glede zaščitne opreme!

Št. komentarjev: 4
 1. Pubec pravi

  On se pogovarja o enakih vatlih? Zanj ne veljajo nobeni vatli

 2. aco pravi

  Dokler Janez ne bo porihtal boljševističnega vodstva RTV in njihovih rdečih urednikov bo samo še slabše, iz dneva v dan slabše…

  1. IvoC pravi

   To je KLJUČNO. Če JJ tu ne bi uspel, bi bil ves trud nove vlade zastonj.
   Verujem v Odrešenika, verujem tudi v sposobnosti JJ.

 3. raft pravi

  G. Janez Janša ni bil deležen od začetka vladanja niti minute za pripravo in usklajevanje vladne ekipe. Ne bom rekel, da vas je ta rdeče go-lazni lahko sram, ker sramu ne poznate. Ste namreč izmeček človeške rase.
  Na vašo žalost je g. Janša tako sposoben politik, da mu ne glede na svojo pokvarjenost lahko samo brenčite tam doli nekje okoli njegovega gležnja.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen