Premier Janša na provokacije 24ur.com o pritiskih na direktorja NPU brezkompromisno: Kako je Muženič, ki je omogočil pranje 1 milijarde € za iranski režim sploh še zaposlen v policiji?

4

Danes je 24ur.com pompozno poročala: “Direktor Nacionalnega preiskovalnega urada Darko Muženič je po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah deležen vse večjih pritiskov, naj odstopi s funkcije direktorja urada, ki preiskuje najzahtevnejše oblike kriminala. “

Pri tem portalu so potem dalje napletali, da se o pritiskih na direktorja NPU Darka Muženiča govori že dlje časa, še več, slišati naj bi celo bilo, da naj bi vladajoča politika NPU, ki trenutno intenzivno preiskuje domnevno sporne nabave zaščitne medicinske opreme, kar ukinila. 

PREBERITE ŠE TO: Odbor DZ o primeru Farrokh in zakaj se ni preganjalo tistih, ki so omogočili milijardno pranje iranskega denarja v NLB, danes se je potuhnil tudi šef NPU Darko Muženič!

No, premier Janez Janša je danes glede Muženiča povedal vse in še več. Policija se mora začeti čistiti tudi v lastnih vrstah! Še zlasti tam, kjer so celo vodilni ščitili kriminal epskih razsežnosti…

Št. komentarjev: 4
 1. matej pravi

  Samo ena beseda je za to, kar se mora narediti: radirka. Na vseh nivojih, kjer se ščiti kriminal in uničuje pravno državo.

 2. Samko pravi

  Če bo Janša naredil napako iz 12/13 in bo preveč medel, ne bo ponovil mandata. Tako enostavno je to.. Ali vladaš tako kot treba ali si hitro zamenjan.

 3. Cikomiko pravi

  Tzzii

 4. raft pravi

  Vse kar je na ič je zanič.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen