Premier Janez Janša v video nagovoru: Evropa je naša usoda, EU je naša zavestna izbira! Moč in prihodnost Evrope sta v njenih ljudeh, ki te vrednote živijo.

9
Št. komentarjev: 9
 1. haapy yack pravi

  hoj
  JJ je ves vesel, ko pride čas, ko bo obvezno cepljenje za vse brez izjme in bo vsak dobil nono čip.
  le kako se bo izvlekel iz tega?
  Saj ne pripada 1% najbogatejših na planet, ki furajo Agendo 201.
  boditevcvetju

 2. raft pravi

  Vstaje 2.0: začetek konca Janševe vlade?

  Včeraj je Janez Janša na ulicah Ljubljane spet dobil jasno sporočilo. Leta 2013 ga ni razumel, zato je njegova vlada razpadla. Kakšno potezo bo potegnil tokrat?
  ————————–
  Ne sprašujte Janeza. Sprašujte ljudstvo, če si upate. Pre-kleta banda kur-čeva. Sicer pa, kje imate tega po-fuka-nega kučana? Se zopet nič politično ne angažira in je zopet nekje v željvjem oklepu baraba, ki dela za srbijo?

 3. raft pravi

  Jaka, kam te vtakniti, da bi te človek razumel?

  1. haapy yack pravi

   hoj
   Končna odločitev je, da se zažene ,,edinstvena svetovna ureditev” to je bilo sklenjeno januarja 2020., na Svetovnem ekonomskemu forumu (WEF) v Davosu, za čvrsto zaklenjenimi vrati, seveda. Za to odločitvijo -implementacije Agende ID2020 – stojijo Gatesovi, GAVI (alijansa za cepiva in imunizacijo), Rockfellerji, Rothschildi itd.
   boditevcvetju

 4. raft pravi

  Avatar

  Miha • 20 minutes ago

  Zalostno, da POP TV povabi na soocenje takega nekredibilnega levicarskega aktivista, ki nima tri ciste, iz katerega bruha eno samo sovrastvo, hujskanje, pesimizem, zavajanje…. Vodeb bi mu zagotovo predpisal terapijo….. Na drugi strani pa dr. Juhant, ki mu je nalil cistega vina, orisal realno dejansko stanje, vse v duhu sodelovanja, spostovanja……
  ————————–
  Vodep je že nekajkrat izjavil, da je levičar. On samo išče tržno nišo. Seštevek njegovega življenja je nekaj podobnega pič-kine-mu dimu.

 5. raft pravi

  O tome kamo hrvatski državljani mogu ići ovisi o zemljama koje su ih spremne primiti. Što se tiče Slovenije, nisam siguran, ali mi ćemo sa Slovencima sjeti na nekoliko razina idući tjedan. Ja ću sjesti sa svojim kolegom, slovenskim ministrom unutarnjih poslova. Pripreme su u tijeku, moraju još sjesti i epidemiolozi i razgovarat ćemo kako da jedni drugima pomognemo”, govori za Index Božinović.

  Kako se može zaključiti prema onome što su objavile susjedne zemlje, u Sloveniju se može ući na većim graničnim prijelazima koji su ostali otvoreni, no obvezna je sedmodnevna samoizolacija nakon koje je propisano provođenje testa na koronavirus. U Mađarsku se ne može ući, izuzev onih koji imaju zemljišta 40 kilometara od granice ili rade na drugoj strani granice. Granica sa Srbijom je potpuno zatvorena za putnički promet. U Austriju se može ući tek s certifikatom koji dokazuje da je osoba negativna na koronavirus, a koji ne može biti stariji od četiri dana.
  ————————-
  Za ustaše je Avstrija sosednja država. Seveda nihče o temu nič. Res smo fuknjen narod.

  1. Re gornjemu pravi

   Za Madžare je tudi enako, tam pa ti to paše, ker ti je tvoj jajo tako zapovedal?

 6. raft pravi

  Nove mjere: Polako otvaramo granice, Brač u polukaranteni

  Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/stozer-objavljuje-nove-podatke-o-borbi-s-koronom-u-hrvatskoj-692178 – 24sata.hr
  ——————————
  POLUKARANTENA? Itak se vedno sfuka tista polovica, k je ne poznaš.

 7. haapy yack pravi

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen