Policija aretirala moškega, ki je kampiral na Walt Disney World’s Discovery Islandu, možem postave pa rekel, da je mislil, da je v tropskem paradižu

0

Moški, ki je bil pred dnevi aretiran zaradi kampiranja na otoku Walt Disney World’s Discovery Islandu (ta je od leta 1999 sicer zaprt za obiskovalce), je policiji povedal, da sploh ni vedel, da je nezakonito prestopil na zasebno last zabaviščnega parka, saj se mu je zdelo, da je naletel na “tropski raj”.

Moški, ki so ga v četrtek prijeli, je na otoku kampiral kar ves teden, kaže poročilo šerifa okrožja Orange.

Walt Disney World in tematski parki Disneyland so bili v ZDA zaprti zaradi izbruha koronavirusa. Moški je obtožen prekrška o bivanju na zasebni nepremičnini. Junija ima predvideno sodno zaslišanje, sporočajo iz pisarne sodnega tajnika.

Moški je očitno zavestno kršil zakonsko določbo o nedovoljenem prehodu, saj je šel mimo opozorilnega znaka in se nekako prebil mimo dveh zaprtih vrat, še navaja policijsko poročilo.

Posestni vsiljivec je še dejal, da ni slišal niti čolna in helikopterja, ko so ga po prijavi domačinov iskali policisti, saj je spal v eni od zgradb otoka. Sedaj ima s strani floridskih oblasti še dodatno prepoved, da se ne sme zadrževati v nobenih od nepremičnin Walt Disney Worlda, še navaja poročilo.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen