Anketa Parsifala dokazala, da so anarho-biciklisti instrumentalizirani s strani opozicije: Kar 84,4% anketiranih namreč meni, da je Vlada RS v boju proti epidemiji koronavirusa uspešna!

11

Kot je pokazala javnomnenjska raziskava, ki jo je za Nova24TV izvedla agencija Parsifal, velika večina javnosti ocenjuje, da je vlada pri boju proti epidemiji novega koronavirusa uspešna, prav tako velika večina javnosti meni, da so ukrepi za zajezitev širjenja virusa ustrezni. Raziskava je bila izvedena med 6. in 8. majem, vanjo pa je bilo zajetih 776 anketirancev.

Kljub petkovim protivladnim protestom, na katere je strankam LMŠ, Levica in SD uspelo po podatkih policije pripeljati 5.500 kolesarjev in drugih, širša javnost z njimi ne deli njihovega nezadovoljstva. Kot je pokazala javnomnenjska raziskava, ki jo je med 6. majem in 8. majem za Nova24TV izvedla agencija Parsifal SC, velika večina javnosti ocenjuje, da je vlada pri boju proti epidemiji novega koronavirusa uspešna, prav tako velika večina javnosti meni, da so ukrepi za zajezitev širjenja virusa ustrezni.

Velika večina, kar 84,4 odstotka anketiranih meni, da je slovenska vlada v boju proti epidemiji koronavirusa uspešna, pri čemer sta združeni oceni zelo uspešna in uspešna. Da ni uspešna, meni 13,3 odstotka anketiranih, kjer sta združeni oceni neuspešna in zelo neuspešna.

Anketirani so bili vprašani tudi o tem, kaj menijo o omejevalnih ukrepih, ki jih je vlada doslej sprejela za zajezitev širjenja koronavirusa. Velika večina, kar 72,1 odstotka, jih meni, da so ukrepi, ki jih je vlada doslej sprejela za zajezitev širjenja koronavirusa, ustrezni. Da niso ustrezni, meni 23,4 odstotka anketiranih.

V raziskavo je bilo zajetih 776 anketirancev
Telefonsko javnomnenjsko raziskavo je za Nova24TV med 6. majem in 8. majem izvedla agencija Parsifal SC. V raziskavo je bilo zajetih 776 anketirancev, od tega 50,3 % žensk. Povprečna starost znaša 51,3 let, standardni odklon pa je 15,9 let. Največ anketirancev je iz najstarejše starostne skupine (42,0 %), nekoliko manj je zastopana srednja starostna skupina (39,0 %) in najmanj je najmlajše starostne skupine (19,0 %).Največ anketirancev je z dokončano srednjo šolo (34,1 %), sledijo tisti z dokončano višjo, visoko izobrazbo ali več (28,0 %), 22,5 % anketirancev ima poklicno šolo in 15,4 % anketirancev ima dokončano osnovno ali nedokončano osnovno šolo. Največ anketirancev prihaja iz vasi ali zaselka (53,1 %), sledi mesto (30,1 %) in manjši kraj (16,8 %).mNajveč anketirancev prihaja iz Osrednjeslovenske regije (25,5 %), sledita Podravska (15,4 %) in Savinjska (12,7 %) regija. (nova24tv/ured)

Št. komentarjev: 11
 1. raft pravi

  Kdaj vam bo jasno, da razdor med Slovenci delajo v Beogradu? Brez tega vmešavanja bi bili Slovenci enotni in srečni, ter bi se med seboj spoštovali. Zadnja, ki je bila poslana v to igro je tista debela baba, ki se je dala prepisati v Slapšak.

 2. Jože bulc pravi

  SDS ni jasno kaj jr pravica do protesta, kaj je demokracija.
  Kadar proteste organizira SDS, naroči Janša, je vse normalno, protest je ustavna pravica.

  Kadar organizira proteste kdo drugi, pa so anarhistim ki rušijo… DOBRO JUTRO SDS. !!!

  Naprimer SDS politik….
  Sindikat podpira policista, ki se je fotografiral s protestnikom, minister Černač pa realno: Z davkoplačevalskega motorja naj presedla na kolo!

  1. Hit pravi

   Jožek, ti si ful ustavni, lepo bi te bilo videti na respiratorju kako bereš Mladino.

   1. Re gornjemu pravi

    Samo, če boš na urgenci in v gipsu, zal njega ne boš videl pa če si še tako želiš

 3. Matija pravi

  Levičarji so vsepovsod po svetu bedaki in lenuhi… v Sloveniji pa pri tem še izstopajo!

 4. haapy yack pravi

  hoj
  Kjer se prepirata dva tretji dobiček ima. Preprosto kot fižol.
  boditevcvetju

 5. bruh pravi

  PONAVLJAM to kar sem pisal pred 20 dnevi, ko kućanova rdeča mafija ni še aktivirala ogabnega smrdečega mafijača galetića in bando 571…ajd

  Bruh pravi Pred 3 tedni

  ta stari pravijo, da so leta 2000 bajukovo vlado rdeči mafijski pra sci in svi nje napadali čisto vsak dan , preko vseh medijev, čisto vsak novinar je dnevno pljuval in lagal, prav enako parapolicija in kućanovi mafijski podsistemi, vseh sedem mesec je bajuk moral dnevno poslušati kruljenje teh naših post-komunističnih ZLOČINSKIH levičarjev…….vse to le da so se vrnili rdeči kućanovi mafijski pra sci in svi nje ponovno na oblast…… ko se je vrnil ogabni in smrdeči rdečuh drnovšek je bilo pa takoj vse mirno….enako so počeli v letih 2004 -2008, takrat je rdeči mafijski komunistični zločinec kućan moral organizirati kar čisto mafijski konstrukt (znoraj EUope:…. , mislim, da je le v slovenistanu mafija čisto legalizirana in ima pod seboj sodnike, tožilce, policaje. itd…, da o bandi 571 niti ne govorimo..navadni ogabni nestrpni levičarski aktivsti ) …..o mafijsko vodenih in organiziranih kao vstajah leta 2012 pa ne bi zgubljal besed….tam so sodelovali le najbolj svi njski in smrdeči mafijski ljudje..na ulicah kot v studiju rtv in pop….. edini mafijač ljubljanković seveda s tem ni imel težav……ajd….. sedaj bo isto….. pričakujte si naval po medijih, fb…kjer bo uradno 70.000 zainteresiranih….v resnici pa vedno istih 25.000 najbolj mafijsko ideološko pogojenih enoumno vzgojenih nestrpnih rdečih pra sev in svi nj…..in torej nič novega pod krvavordečim mafijskim kućanovim nebom…. zločinci in mafijači so bili in to bodo ostali…..
  slovenisatanski levičar je pač tak…vedno..nedemokratičen, izredno ideološko nestrpen, enoumno vzgojen in prepričan, vedno sistemsko mafijasko pokoren in volilno discipliniran smreči rdeči pra sec ali svi nja…vedno…ko razumete to dragi drugače misleči, je ćivljenje veliko lepše….oni so taki pač

  dodajam pa tole: sožalje vsem drugače mislečim, ki živijo v ljubljankovićevi sistemsko mafijski divje NESTRPNI enopartijski smrdeči vu ko je bi ni bolani lublani …res sožalje, da morate dihati isti zrak kot ljubljankovićevi smrdeči pra sci in svi nje….. res sožalje…vsi poznamo njihovo hinavščino , njihovo nedemokratićnost, njihovo TOTALITARNO sovraŠŠtvo do drugače mislečih in vseh, ki ne volijo njihovih
  smrdeih mafijskih levičarskih pra scev in svi nj…ajdd

 6. Re gornjemu pravi

  Ti očitno živiš na kakšni svinjski farmi, ker ti gredo po glavi, samo te živali

 7. bruh pravi

  nisem jaz kriv, če je slovenistanski levičar kot levičarka VEDNO navaden lažnivi sistemsko MAFIJSKI komunajzerski NESTRPNI smrdeči rdečim pra sec ali svi nja…naš levičar je pač tak…in tak bo ostal…ajd

 8. bruh pravi

  Re Gornji, kaj kruliš, ne skrbi, tvoja rdeča mafija bo pred koncem leta ponovno nastavila novega smrdečega mafijskega pra sca ali svi njo na vlado…..in vse se bo ponovno umirilo…in banda 571 bo lahko ponovno začela pridno lizati in oblizovati novega smrdečega levičarskega mafijskega pra sca ali svi njo na vladi—-..ajd…
  počivališčka so kučanove kur be iz bande 571 leta in leta pridno lizale in hvalile ( bil je minister v cmerarjevi smrdeči vladi in potem v vladi pajaca št ? od 571/serpentinščka…..v trenutku, ko je stopil z drugače mislečimi pa so zaćele pi zda rije in ga imatevi levičarji navadni nestrpni nedemokratični komunajzerski rdečuhi za izdajalca ……in ubogi se mi smili….. mislim, da so že grozili tudi družinskim članom,….isto boste storili s predsednico desusa….o tem ne dvomi… vsi vemo kakšen mafijski nestpni smrdeči pra sci ins vi nje kućanovi levičarji in levičarke…ajd…..

  jaz le upam,, da bodo KONČNO cerkvene miši dobile korajžo in enkrat bomo vsi zmerni in desni volilci udarili nazaj PONOSNO in BREZ strahu vam sistemsko mafijskimm vedno nedemokratičnim zverinsko sovražnim smrdečim levičarskim pra scem in svi njam….ajd..

  prej ali potem bost boste morali plačati tudi vi….ajd…..

 9. raft pravi

  Haapy Yack pravi Pred 2 dneva
  hoj
  Kjer se prepirata dva tretji dobiček ima. Preprosto kot fižol.
  boditevcvetju
  ————–J
  aka, kaj v fižolu preprostega?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen