Angleški nogometaš Kyle Walker zakuhal škandal: Sredi karantene organiziral seks zabavo s prostitutkami

0

Angleški nogometni reprezentant Kyle Walker se je pred dnevi obrnil na javnost in ljudi pozval, da v času novega koronavirusa spoštujejo ukrepe vlade in ostanejo doma. A že naslednji dan je sam storil neumnost, na svojem domu je organiziral seks zabavo in poskrbel za škandal, ki je prizadel tudi njegov Manchester City, poročajo angleški mediji.

Walker je prejšnji torek v času karantene s svojim prijateljem k sebi povabil prostitutki, ki jima je plačal 2200 funtov, to pa je izvedel tabloid The Sun in zgodbo objavil. Nogometaš, proti kateremu je njegov klub že sprožil disciplinski postopek, se je za nespametno potezo opravičil.

“Želim se opravičiti svoji družini, prijateljem, nogometnemu klubu, navijačem in javnosti, ker sem jih pustili na cedilu. Kot javna oseba sem vzor marsikomu in si tega ne bi smel privoščiti,” je v opravičilu zapisal 29-letni Walker, ki je doslej zbral 48 nastopov v angleški reprezentanci. Najbrž mu je opravičilo svetoval klub, ta je že tudi napovedal kazen.

“Nogometaši so svetovni vzorniki, naše osebje in igralci si želimo podpreti ukrepe zdravstvenih organizacij v boju proti novemu koronavirusu. Kyle pa je ravnal prav nasprotno, zato smo zelo razočarani,” so sporočili iz vrst angleškega prvaka.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen