Zaradi koronavirusa se je oglasila tudi Urška Bačovnik Janša: Predlaga odpoved vseh koncertov in zaprtje šol in vrtcev!

7

“Ne samo odpoved VSEH koncertov in ostlih družabnih dogodkov po državi, tudi za zaprtje šol in vrtcev je napočil skrajni čas! Bolje ukrepati prekomerno in se izogniti najslabšemu!!!” je danes na svojem Twitter profilu zapisala soproga mandatarja Janeza Janše.

Spomnimo: V Sloveniji so potrdili osmi primer okužbe z novim koronavirusom, so potrdili na ministrstvu za zdravje. Informacijo o novem primeru so sicer najprej objavili na spletni strani Zdravstvenega doma Metlika, kjer bodo do nadaljnjega sprejemali le nujne primere. Okuženi je zdravnik v zdravstvenem domu, je potrdil minister Aleš Šabeder.

Št. komentarjev: 7
 1. Re gornjemu pravi

  Ja, če pa to napiše ” prva dama”, ni važno katera, je to treba upoštevati

 2. Miha pravi

  To bi moral sicer narediti že Šabeder pred 3 tedni!

 3. Hit pravi

  Urška je zakon 🙂

 4. Erika pravi

  Bravo g. Urška@
  Kaj še sploh čakate, da bo kot v Italiji?

 5. Renata pravi

  Kdo
  Bo cuval otroke doma?

  1. virna.ganzitti@gmail.com pravi

   ja ne, raje bomo vsi zaposleni v vrtcih in šolah čakali, da nas kot domine položi po tleh in se gremo rusko ruleto! Ja mislim, folk, a ste sploh prisebni!? Pa kaj se zavedate, da gre za človeška življenja, ne za počitnice na Sardeniji!???

 6. Virginia pravi

  Ja ne, raje bomo vsi zaposleni v vrtcih in šolah čakali, da nas kot domine položi po tleh in se gremo rusko ruleto! Ja mislim, folk, a ste sploh prisebni!? Pa kaj se zavedate, da gre za človeška življenja, ne za počitnice na Sardeniji!??

  Bravo, naša First Lady Urška!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen