Predsednik DZ Igor Zorčič “kronični zgagi” Blažu Zgagi nastavil ogledalo – v času epidemije koronavirusa naj raje misli na zdravje zaposlenih v DZ in tudi novinarjev!

5

Predsednik Državnega zbora RS, Igor Zorčič je novinarski “zgagi” Blažu Zgagi na njegove provokacije nalil čistega vina in mu jasno povedal, da je nekorekten: “G. Zgaga, v #DZ v času epidemije #koronavirus s številnimi ukrepi in priporočili skrbimo za zdravje vseh zaposlenih in tudi novinarjev. Z njimi se strinjajo vse parlamentarne stranke, tudi opozicijske. Obžalujem, da ukrepe vidite na svoj, nekorekten, način. “

Blaž Zgaga se je namreč zgražal, da “novinarji ne smejo biti niti sami v novinarski sobi, iz katere spremljajo delo parlamenta”.

A jasno je, da Zgaga zgolj provocira, saj je jasno, da so nova (začasna) pravila v DZ namenjena zgolj varovanju zdravja vseh zaposlenih in tudi novinarjev, na kar je opozoril tudi Zorčič.

V DZ bosta za novinarje do nadaljnjega zaprti novinarska in radijska soba, prav tako sej DZ in delovnih teles novinarji ne bodo mogli spremljati na balkonu velike dvorane ali v sejnih sobah. Vstop novinarjem bo omogočen le v preddverje male parlamentarne dvorane, kjer bodo pripravili začasno novinarsko središče, so sporočili iz DZ.

Št. komentarjev: 5
 1. roman naprudnik pravi

  predlagam Blažu,da gre vsaj za en mesec v 200% karanteno,da bodo imeli malo mira pred njim!

 2. darko pravi

  Čelavi gobcač naj se raje skrije v mišjo luknjo in naj neha delat sramoto Sloveniji!

  1. biggbrader pravi

   ZgaGar.

 3. Denis pravi

  Tale zgaga je navaden nabijalski nakladač in pezde, nevreden da ga pes pohčije!

  1. Miki Miška pravi

   Zgaga preveč nabijaš.. ?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen