Luknja v zidu postala glavna turistična atrakcija v angleškem mestu Ilkeston

0

Luknja v zidu pred banko NatWest je postala glavna turistična atrakcija v angleškem mestu Ilkeston, potem ko je na spletnem portalu Trip Advisor prejela same odlične ocene. Spletni portal je ta teden zaradi neverjetnega porasta števila prispevkov celo začasno ustavil objavljanje novih ocen te arhitekturne posebnosti.

Luknjo NatWest, kot so jo poimenovali oboževalci, na turističnem portalu ocenjujejo že od decembra 2018. Po zadnjih šalah na njen račun pa se je z oceno 4,5 od 5 možnih zavihtela med glavne atrakcije v Ilkestonu.

Zaradi navala komentarjev je Trip Advisor začasno ukinil možnost ocenjevanja, saj so zabeležili preveč ocen, ki niso bile osnovane na dejanski izkušnji in obisku atrakcije.

Uporabniki portala so se sicer predvsem šalili iz “arhitekturne mojstrovine” ob bankomatu podjetja NatWest.

“Ure sem preživel v občudovanju arhitekturne lepote luknje NatWest,” je zapisal eden od uporabnikov. “Z lahkoto bi jo lahko primerjal z veličastnimi čudesi Stonehengea ali celo piramid,” pa je zapisal drug.

Oceno pet zvezd je podal še en uporabnik, ki je bil navdušen nad popolnim krogom luknje.

Nekdo pa je podal le eno zvezdico, saj da je v luknji 45 minut ostala ujeta njegova žena in da so morali počakati na posredovanje gasilcev.

Ob profilu na spletnem portalu je več fotografij ljudi, ki skušajo splezati skozi luknjo ali pa so se slikali ob njej s širokimi nasmeški.

To ni prvič, da so šaljivci norčavo prevzeli atrakcijo na strani Trip Advisor. Leta 2017 je lažna restavracija The Shed oz. v prevodu Lopa postala najboljša restavracija v Londonu.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen