Silovito jutranje trčenje pri Cirkovcah: avtomobil in tovornjak čelno trčila, obe vozili vrglo z vozišča, voznik avta umrl na kraju nesreče

0

V prometni nesreči, ki se je zgodila zjutraj zgodila na glavni cesti med Kidričevim in Slovensko Bistrico zunaj naselja Cirkovce, je umrl voznik avtomobila. Ta je trčil s tovornim vozilom za prevoz perutnine, trk pa je bil usoden tudi za večje število piščancev v tovornem vozilu, so sporočili s PU Maribor.

Avtomobil in vozilo za prevoz perutnine sta čelno trčili, nato pa zapeljali z vozišča, so pojasnili na Policijski upravi (PU) Maribor.

Voznika osebnega vozila so gasilci s tehničnim posegom rešili iz vozila. Kljub pomoči reševalcev in zdravnice pa je umrl na kraju prometne nesreče.

Kot so še pojasnili na policiji, je tovorno vozilo prevažalo okoli 3000 piščancev; večje število živali je poginilo, več je poškodovanih.

Policija še opravlja ogled kraja prometne nesreče. Izjavo za medije o dogodku bo danes ob 12. uri pred postajo prometne policije Maribor podal pomočnik komandirja postaje Vojko Bevk. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen