Nove fotografije: Je vohunska mreža poleg političnih funkcionarjev, sledila tudi sodnim? Damijan Florjančič, predsednik VS RS s svojim Hyundai Tusconom ujet pri vožnji za sodno palačo.

9

Potem ko je v torek pooblaščena skupina parlamentarne komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (Knovs) jna Nacionalnem preiskovalnem uradu (NPU) opravila nenapovedan nadzor, je završalo po vsej Sloveniji. Parlamentarci so namreč preiskovali sum pritiskov na člane in vodstva strank, ki se pogajajo o morebitni novi koaliciji. Na posameznike naj bi pritiskali tudi s podatki, ki jih ima policija o njihovi preteklosti in preteklosti njihovih sorodnikov.

PREBERITE ŠE TO“KGB Slovenija”? Knovs na NPU preiskoval domnevno Črnčecovo vohunsko mrežo, ki naj bi pritiskala na člane in vodstva strank, ki se pogajajo o morebitni novi koaliciji!

Spomnimo: Spletni portal Požareport je namreč poročal, da naj bi kabinet predsednika vlade Marjana Šarca prek njegovega državnega sekretarja Damirja Črnčeca določenim kriminalistom znotraj Generalne policijske uprave “dostavili seznami ljudi, ki jih je treba informativno obdelati”. Po informacijah portala naj bi med drugim zbirali informacije o prekrških funkcionarjev strank SMC, DeSUS in SAB ter njihovih družinskih članov. Črnčec je nato v odzivu preko odvetniške družbe zanikal poročanje nekaterih medijev, da je vzpostavil vohunsko mrežo in ne zlorablja državnih institucij.

PREBERITE ŠE TOPreiskovalna komisija v zadevi Kangler širi obseg preiskave: v fokusu tudi morebitne zlorabe obveščevalno-varnostnih služb proti poslancem in ministrom!

Med zbranimi podatki domnevne vohunske mreže naj bi se znašle tudi fotografije sestankov  predsednice DeSUS Aleksandre Pivec na javnih mestih, pa fotografija avtomobila Karla Erjavca na Hrvaškem in tako naprej.

Danes pa na portalu Politikis.si objavljamo fotografijo avtomobila (gre za Hyundai Tuscona srebrne barve s koprsko registracijo)  predsednika Vrhovnega sodišča Damijana Florjančiča, ko se ta vključuje v promet na Dunajski cesti (zelo verjetno je, da se je Florjančič tik pred tem zapeljal iz garaže sodne palače) in naj bi tudi spadala v “mapo” oseb, ki jim je potrebno slediti. Fotografski modus operandi, ko se je fotografiralo v zadek avtomobila, je skoraj identičen, ko je šlo za fotografijo Erjavčevega Porsche Macana v Umagu.

Če se je tudi predsednik Vrhovnega sodišča RS znašel na radarju domnevne vohunske mreže in če imajo tudi o njem kakšne občutljive podatke, bo afera “KGB vohunska mreža” dobila še neslutene razsežnosti. V praksi bi to pomenilo, da so nekateri državni organi nezakonito nadzirali, sledili in vohunili za najvišjimi funkcionarji tako zakonodajne kot tudi sodne veje oblasti kar je v naši državi zloraba oblasti brez primere! 

Št. komentarjev: 9
 1. Klemen pravi

  V Slovenistanu je očitno vse mogoče! Upamo, da se ta KGB mreža do konca preišče in tiste, ki so jo organizirali postavi na zatožno klop!

 2. Silvo pravi

  Muri style

 3. haapy yack pravi

  hoj
  Dolg cajt jim je. Nimajo nobenga tapravga dela pol pa tole.
  Glavn špijun na planet je NSA, M16, pa nemška, ruska…
  boditevcvetju

 4. Lemy pravi

  Pregrozno. Slovenija v letu 1950. Tito hard core režim.

 5. Hit pravi

  Bognedaj da je imel ljubico v avtu.

 6. haapy yack pravi

  hoj
  Da mu ga je vlekla pol je vredu.
  boditevcvetju

 7. Hit pravi

  Mislim da je polovica Vrhovnih sodnikov članov prostih zidarjev – masonov. Lepo bi bilo če bi tajne službe o tem obvestile Državni zbor. Nekaj novinarjev ima spisek članov. Ni fer biti mason in Vrhovni sodnik.

  1. marcel pravi

   Se absolutno strinjam. Hrvaški generalni tožilec je tudi moral leteti, ker je bil mason!

 8. Miki pravi

  Naj dajo Črnčeca nemudoma na detektor laži, pa da vidimo, komu se je vse sledilo. To pa je res že hujše od Orwellove klasike 1984!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen