Kdo je tu ogaben? Novinarka Suzana Perman povsem izgubila živce in novinarja Bojana Požarja obtožila “ogabnega novinarstva”!?

7

Potem ko je predsednica DeSUS Aleksandra Pivec povedala, da so danes prejeli vabilo od predsednice SAB Alenke Bratušek za morebiten poskus oblikovanja sredinske vlade, ki bi bila bolj projektne narave, je završalo tudi med novinarji. Bolje rečeno: eni med njim so povsem izgubili živce.

Novinar Bojan Požar je na svojem Twitter profilu zapisal: “Če bosta novo @vladaRS delali #AlenkaBratušek in @APivec, da bi se izognili predčasnim volitvam, bodo @SuzanaP24ur in preostala novinarska kompanija čez noč pozabili poročati, da jim gre samo za stolčke … Spomnimo: @SuzanaP24ur zasebno živi s tesnim sodelavcem @APivec”

Permanova je nato čisto izgubila živce in Požarju jezljivo, predvsem pa pod vsakršnim novinarskim nivojem, odgovorila: “O tem kaj je novinarsko ogabno in kdo v resnici poroča pristransko, pa se s tabo kot propadlim POLITIKOM res težko menim. Lukova sluzba je, da spremlja ministre na službene poti, kdorkoli že vodi resor. In to z mojim poročanjem nima in nikoli ni imelo nobene zveze.”

Št. komentarjev: 7
 1. Hit pravi

  To ti gate ftrga, bi rekli Štajerci 🙂

 2. raft pravi

  Hit pravi Pred 59 minut
  To ti gate ftrga, bi rekli Štajerci
  ————————-
  Pa žepe tudi.

 3. erika pravi

  Anti novinarka, kot vse druge in drugi na pop greznici….

 4. Gasilec pravi

  Zagotovo je ” ogaben novinar” Požar s svojimi trditvami in trači

 5. Milč pravi

  Ko presstitutom na Hanzi TV poveš resnico, pobesnijo.

 6. Jože pravi

  Požar ne daj se!

 7. Sandi pravi

  Hmmmmmmmmmmm, ja kaj pa muči tole malo podmetrsko novinarčico?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen