Vrnitev McGregorja v oktagon je bila besna in zmagoslavna; nasprotnika Cerrona je nokavtiral samo v 40 sekundah!

0

Legendarni borec mešanih borilnih veščin 31-letni Conor McGregor je v soboto zvečer svojega nasprotnika Donalda Cerronea ustavil samo v 40 sekundah prve runde. Nožni udarec v glavo in udarci z roko, ki so sledili, so bili dovolj, da je na UFC 246 v T-Mobile Areni v Las Vegasu McGregor spet zmagoslavno dvignil roke. To je bila sicer njegova prva zmaga po letu 2016.

“Počutim se res dobro in iz dvoboja sem prišel nepoškodovan,” je dejal McGregor bo borbi. “V formi sem. Imamo delo, da se vrnemo tja, kjer sem že bil.”

Roke McGregorja se zmagoslavno niso dvignile vse od novembra 2016, ko je ustavil Eddieja Alvareza in postal prvi borec v zgodovini UFC-ja, ki je ima dva pasova svetovnega prvaka hkrati. McGregor je svojo slavo in bogastvo še pomnožil z boksarskim dvobojem s Floydom Mayweatherjem v letu 2017, ki ga je izgubil. Konec leta 2018 pa je izgubil še obračun z UFC prvakom Khabibom Nurmagomedovom.

Po letu dni, ki ga je preživel zunaj ringov in v večkratnih težavah z zakonom, se je McGregor spet vrnil na treninge in si zaobljubil, da se bo vrnil v elitno formo. Ta dramatična zmaga nad Cerroneom je pokazala, da je očitno na dobri poti, McGregor pa se je za leto 2020 tudi zaobljubil, da se bo večkrat boril. V soboto je McGregor tako vknjižil že svojo 22 zmago.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen