Ozzy Osbourne razkril, da se bori s Parkinsonovo boleznijo

0

Britanski glasbenik Ozzy Osbourne je razkril, da se bori s Parkinsonovo boleznijo. Povedal je, da je moral v začetku lanskega leta zaradi padca po koncertu na operacijo vratu, zaradi katere je prišlo do poškodbe živcev. Temu je sledila diagnoza ene od oblik parkinsona, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Osbourne (71) je diagnozo razkril kot gost pogovorne oddaje Good Morning America, da bi utišal namigovanja, kako da je na smrtni postelji. Resnica je daleč od tega, je povedal. Dodal je, da se po letu dni od podane diagnoze počuti bolje, vse kar si želi, pa je, da oboževalci nad njim niso obupali, saj jih potrebuje. Z ženo Sharon sta napovedala, da bo aprila zdravniško pomoč poiskal v Švici.

Glasbenik je dodal, da jemlje zdravila za posledicami operacije in za parkinsona, a kljub vsemu upa, da bo ponovno stal na odru. Po pisanju AFP je zaenkrat napovedal turnejo po Severni Ameriki, ki naj bi se začela maja. Lani aprila je zaradi zdravstvenih težav odpovedal vse napovedane koncerte.

V torek je Osbourne tvitnil izsek iz besedila pesmi, ki bo uvrščena na njegov novi album: “Just remember that it’s all for you. Don’t forget me as the colors fade.” (Samo spomnite se, da je to vse za vas. Ne pozabite me, ko barve ugašajo.) (sta/ured)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen