Popoln razpad sistema: Poklukar se ukvarja z vardami, v notranjosti države pa umirajo tuberkulozni migranti!?!

7

Okoli pol druge ure se je na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrla dva sirska migranta. V vozilu 42-letnega državljana BiH je bilo sicer kar osem sirskih državljanov, poleg tega pa še ena mladoletna oseba. Policisti so vozniku odvzeli prostost in ga bodo kazensko ovadili.

PREBERITE ŠE TOŠarčeva vlada s strožjo zakonodajo nad delovanje”vard” in vaških straž, Šiško odgovarja: “Stop fašizmu!”

Voznik je med vožnjo iz Ljubljane proti Vrhniki prehiteval tovorno vozilo, med vračanjem na vozni pas pa je vozilo začelo zanašati in je trčilo v odbojno ograjo. Nato se je začelo prevračati in trčilo še v odbojno ograjo ob prehitevalnem voznem pasu, je na novinarski konferenci pojasnil Primož Kadunc iz sektorja uniformirane policije Policijske uprave Ljubljana.

Pri tem so iz prtljažnega prostora padle tri osebe, dve od teh sta izgubili življenje. Ena je po podatkih policije še v reanimaciji, še ena pa se je v nesreči lažje poškodovala.

Policisti so v postopku ugotovili, da je bil voznik 42-letni državljan Bosne in Hercegovine, ki je imel v vozilu osem migrantov, državljanov Sirije, ki so pred tem nelegalno prestopili državno mejo. Trije od omenjenih osmih migrantov so bili v prtljažniku, pet pa na zadnjem sedežu. Poleg teh je bila v vozilu še ena mladoletna oseba, ki pa ni bila poškodovana.

Vozniku so policisti odvzeli prostost in ga bodo, ko bodo zbrali vsa obvestila, kazensko ovadili kaznivih dejanj tako s področja prometa kot tudi organiziranja nedovoljenega prehajanja državne meje. Za voznika so sicer že odredili strokovni pregled glede prisotnosti alkohola ali drugih prepovedanih substanc, a izidov še nimajo. Pri migrantih so sprva sicer sumili na tuberkulozo, česar pa do sedaj niso potrdili. “Vse osebe so bile pregledane zaradi sumov prenosljivih bolezni, ki pa se do sedaj niso potrdili,” so naknadno sporočili s policije.

Migranti, ki so bili na kraju nesreče, pa niso bili poškodovani, so po njegovih besedah zaprosili za mednarodno zaščito.

Avtocesta v smeri proti Kopru je bila zaradi odstranjevanja posledic nesreče zaprta okoli pet ur.

Kot je navedeno na spletnih straneh centra za obveščanje, so pri oskrbi poškodovanih posredovali tudi ljubljanski in vrhniški gasilci ter nudili pomoč reševalcem.

Na območju policijske uprave Ljubljana je sicer letos umrlo že 19 ljudi, kar je več kot v celotnem lanskem letu, ko jih je umrlo 17, je še povedal Kadunc. (sta/ured)

Št. komentarjev: 7
 1. Muco pravi

  A ni to lepoo deee?

 2. haapy yack pravi

  hoj
  Ubija dve muhi na mah.
  boditevcvetju

 3. bruh pravi

  kdaj boste razumeli, da je vsak levičar navaden mafijsko zvesti divje nestrpni smrdeči rdeči pra sec….ajd..levičarji so taki…vsi…ajd

 4. Micka pravi

  Si predstavljate kaj bo, ko bo Idlib padel in bosta Putin in Asad razgnala tolpo, ki je klala Jazide, katolike, šiite in druze? Si predstavljate, da vse to pride v Rog in na Metelkovo? Zloraba mamil pojasnjuje neverjetno hitre in silovite napade v Bagdadijevi vojski. V Ljubljani so pa droge Eukodal, heroin, kokain,… vsakodnevno na dosegu roke.
  Kaj, če naše komuniste recimo ISIS
  -ovi veterani zamenjajo za Kurde, Vardo pa za pijane Ruse?

 5. Ekman pravi

  Poklukar sploh pojma nima kaj dela… najslabši notranji minister v zgodovini Slovenije!

 6. raft pravi

  Micka, krvavo bo. V prve vrste bomo poslali tiste zapite in prenažrte prostitute, ki paradirajo na vseh partizanskih procesijah.

 7. Mirko pravi

  Šiškova varda dokazano uspešno odganja migrante!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen