Na celjskem sejmišču se začenja erotični sejem Eroticland

0

Na celjskem sejmišču se bo drevi začel erotični sejem Eroticland. Dvodnevni dogodek, ki bo nasledil sejem Sloverotika, bo obiskovalcem ponudil več novosti. Organizatorji tako prirejajo mednarodni erotični festival, ki bo v dveh dneh gostil tudi imena industrije filmov za odrasle svetovnega kova.

Na celjskem sejmišču se bodo občinstvu na šovih in ekskluzivnih delavnicah predstavila znana in nagrajena imena zabavne industrije za odrasle, kot so Rocco Siffredi, Veronica Avluv, Christiana Cinn, Cherry Kiss, Laura Fiorentino, Martina Smeraldi, Franco Roccaforte, Michael Stefano, Amandha Fox in Lisa Amane.

Za obiskovalce sejma bosta na voljo večera z avdio-vizualnim šovom, ki bosta spominjala na dogajanje v diskoteki ali velikem koncertnem dogodku. Seks šovi bodo med drugim vključevali nastope v živo z avdio-vizualnimi efekti, lučmi, laserji, ognjem in vizualizacijami.

Celjski sejem je letos k sodelovanju povabil partnerja, podjetje Temma-X, ki ima izkušnje z organizacijo velikih dogodkov, med drugim z mednarodno priznanim tolminskim festivalom MetalDays. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen