Čas je za partnerski alarm: to so 4 jasni pokazatelji, da je vaša veza v krizi

0

Po začetni fazi “medenega meseca”, v kateri vse okoli vas rastejo rožice in na ves svet gledate čez rožnata očala, se lahko veza odvije v dve smeri.

Prva smer je tista, ko se po nori zaljubljenosti še vedno truditi osrečiti svojega partnerja, saj veste, da je to oseba, s katero si želite preživeti življenja, druga smer pa je tista, ko sklenete, da ta veza vodi v slepo ulico.

Štiri glavni pokazatelji, da ste že krepko zašli v drugo smer, so sledeči. Še vedno sicer lahko preprečite razpad zveze, če si priznate resnico in začete spet delati na vajinem odnosu.

Vse manj časa preživljata skupaj

Vaši načrti so diametralno nasprotni in ne vključujejo partnerja. Skoraj vedno ste nerazpoloženi, ko ste v bližini partnerja in se dosti raje družite s prijatelji kot z vašim partnerjem.

Pogosto se prepirate

Pogoste se skregate za vsako malenkost in namesto, da bi drug drugemu v obraz povedali, kaj si mislite, se greste “možganske igre” in partnerja puščate v negotovosti. Namesto teh neproduktivnih igric se s partnerjem raje odkrito pogovorite o vaši vezi, ki je očitno v krizi.

Intimno življenje je skoraj na ledišču.

Enostavno nimate ne volje ne želje, da bi se dotaknili partnerja, na drugi strani pa je skoraj identična situacija. Še pri pozdravu si več ne stisnete poljuba na ustnice, ampak ga raje pošljete po zraku. Brez telesnega stika je vajina veza obsojena na skorajšnji konec, saj smo ljudje tudi telesna bitja, ki nenehno potrebujejo toplino in objem. Spolnost pa vaju seveda kot par močno povezuje.

Pogovori so zamrli

Nehali ste se pogovarjati, ne delite si več zgodb, ki so se vam zgodile čez dan, ne debatirate več o problemih in odločitvah, ki se tičejo obeh. Drug za drugega vam je postalo vseeno in če se bo komunikacijski most med vama popolnoma porušil, je bolje, da gresta vsak svojo pot.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen