(VIDEO) Sedaj še škandal Šarčevega varnostnika: Grobo odrinil novinarko Nove24TV Scheicherjevo!

11

“Predsednik vlade Marjan Šarec je očitno izgubil živce, ker mu na ramenih leži preveč afer. Afera z zaposlitvijo morebitne ljubice, afera s kadrovanjem njegovega generalnega sekretarja Braneta Kralja, afera Westinghouse in afera z delom na črno, ko je bil še komedijant. Zadnje dni smo premierju na Nova24TV zastavili veliko neprijetnih vprašanj. Vsak dan je postajal vidno bolj in bolj nervozen, dokler ni danes prišlo do incidenta, ko je vztrajno voljo novinarke naše televizije, ki je želela, da se javno razčistijo zapisi različnih spletnih novinarskih portalov, “kaznoval” premierjev osebni varnostnik, ki je Marjanco Scheicher grobo prijel za roko in jo ustavil, da ni mogla nadaljevati z vprašanji,” danes poroča Nova24TV.

Ta nedopusten poseg v novinarsko svobodo s strani Šarčevega varnostnika se je zgodil danes na kmetijsko-obrtnem sejmu v Komendi.

Nova24TV še poroča: “Ker se predsednik vlade očitno norčuje iz javnosti s svojimi odgovori, smo želeli od njega dobiti resne odgovore. A očitno, ko Šarcu popustijo živci, nad novinarje pošlje svoje varnostnike. Eden od Šarčevih varnostnikov je grobo za roko zgrabil in odrinil našo novinarko, kar je v demokratičnih državah nedopustno. Svobodo medijev vladajoči branijo samo takrat, kadar jim novinarji postavljajo prijetna vprašanja. Ko pa Šarcu ni do odgovorov, nad novinarje pošlje svoje varnostnike. Tako se začne državna represija in Šarec mora za dejanja svojih ljudi odgovarjati. Napadi na novinarje so v svobodnih državah nedopustni, v Sloveniji pa se očitno lahko z njimi kar fizično obračunava.”

Št. komentarjev: 11
 1. žak pravi

  Šarčevi majmuni so isti kot sam predsednik vlade: primitivni in neotesani osebki!

 2. Pubec pravi

  No, če je ona novinarka? Saj je sama izjavila, da je keš.. p….! Dobila je celo ” zlatega Stojana”.

 3. Repincl pravi

  Grobo? Natolcujete, čisto normalno jo je blokiral.Sicer pa bi se čudil, če ” novinarka” ne bi naredila cirkusa za prazen nič!

 4. Re gornjim pravi

  To vendar grozno! Kako si je drznil odriniti ” cenjeno nobinarko” ?

 5. Amer pravi

  Ha ha ha, tale Marjanca ni ravno neka referenca za resno novinarstvo… naj gre raje delat intervjuje z La Toyo 🙂

 6. Marjan pravi

  Potem veste kakšen bo šele teror oblastnikov, ko bo začel veljati nov medijski zakon…

 7. raft pravi

  Šiptarja ščiti srbin. Dobro jutro Slovenija.

 8. bruh pravi

  uffff…levičar je vedno komunajzersko nostalgični ideološko blazno nestrpni mafijsko delujoči smrdeči pra sec, levičarka pa vedno hinavska divje nestrpna sterilna smrdeća svi nja….vedno…ajd

 9. kapitan pravi

  A pri Novi24 so kakšni novinarji? Tale dekla je novinarka?

 10. linke pravi

  no če smo pošteni jo ni grobo odrinil. mogoče jo je hotel samo diskretno vprašati če gre po uradnem sprejemu z serpentinškom na veselico . bi mu asistirala pri pokanju vicev na račun bab.

 11. Re gornjim pravi

  Trditev v naslovu je spet neumno nabijanje uredništva politega kisa.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen