“Uvožena” barabina 33-letnici v mariborskem nakupovalnem centru City ukradla 33.000 evrov!

1

33-letnica je  v eni izmed mariborskih banki 30.9. dvignila 33.000 evrov gotovine in jih spravila v ovojnico, nato pa je z 80-letno babico odšla v garažo nakupovalnega centra City, kjer sta plačali parkirnino in se z dvigalom spustili v kletno etažo.

V dvigalu sta se jima pridružila še dva moška, stara okoli 40 let. Po izgledu sta tujca oz. neslovenskega porekla. En je imel poraščeno brado, oblečen je bil v modro srajco z dolgimi rokavi, modre hlače in športne copate z belimi vezalkami. Prek rame je nosil črn suknjič. Drugi je imel rahlo plešo, oblečeno je imel črno majico s kratkimi rokavi in modre jeans hlače, obute pa je imel črne čevlje.

Eden izmed njiju je 33-letnici v dvigalu neopazno odtujil ovojnico z denarjem. Ženski sta nato v kletni etaži izstopili iz dvigala, moška pa sta se vrnila v pritličje.

Policija je medijem poslala tudi fotografiji domnevnih storilcev, ob tem pa prosi vse, ki bi karkoli vedeli o njiju ali njunem dejanju, da to takoj sporočijo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Število komentarjev: 1
  1. haapy yack pravi

    hoj
    Pridna. Nista uporabila mačete.
    boditevcvetju

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen