Osramočeni Möderndorfer, ki je kršil Zakon o parlamentarni preiskavi, podal odstopno izjavo v PK o otroški srčni kirurgiji!

8

Konec prejšnjega tedna je predsednica preiskovalne komisije o otroški srčni kirurgiji Jelka Godec na predsednika Državnega zbora mag. Dejana Židana naslovila dopis, v katerem opozarja na obstoj izločitvenega razloga, na podlagi katerega nadomestni poslanec Jani Möderndorfer ne bi smel več sodelovati v omenjeni preiskovalni komisiji.

Iz vse pregledane dokumentacije izhajalo, da je bil Jani Möderndorfer več let (vsaj 2009, 2010 in 2011) eden izmed 11 članov Sveta Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana (v nadaljevanju: UKC Ljubljana). Seveda je Möderndorfer to dejstvo gladko zamolčal, ko je postal nadomestni član preiskovalne komisije in očitno zavestno kršil Zakon o parlamentarni preiskavi.

Sedaj ko je bil izbezan na plano je po naših podatkih ves osramočen urgentno podal odstopno izjavo, v kateri preklicuje svoje nadomestno članstvo v predmetni preiskovalni komisiji. To naj bi storil že v petek, saj je bilo jasno, da je ta “visoko etični nadomestni poslanec” kršil omenjeni zakon.

A to ni prva preiskovalna komisija pri kateri Möderndorfer krši Zakon o parlamentarni preiskavi. Nadomestni poslanec celo krši zakon tudi pri delu preiskovalne komisije, ki jo sam vodi, saj nikakor noče dati na glasovanje poslovniško utemeljenega razloga za širitev obsega preiskave na SMC in SD, da bi se preverile rabote teh dveh strank. Več o tem tukaj:

Nadomestni poslanec Möderndorfer kot predsednik parlamentarne preiskovalne komisije še dalje brezsramno krši poslovnik, LMŠ pa ga pri tem početju podpira!

Št. komentarjev: 8
 1. MEFISTO pravi

  Tako mačehovsko se dela z intelektualci med slovenskimi poslanci.

 2. gabriel pravi

  Janko je bil in bo jankovićev vazalinar, saj za kaj drugega ni bil nikoli dober. Je pa odličen mešalec d*eka in izdelovalec polizdelkov iz njega…

 3. ana pravi

  Najbolj anti in lažnivi poslanec v zgodovini slovenskega parlamenta!

 4. Florian Kozel pravi

  Trpim za kroničnim zaprtjem. Kadar je hudo, si prikažem 1 ali 2 posnetka JM v skupščini. Takoj dobim drisko in se brez težav olajšam.
  Sem to povedal osebnemu dohtarju – ta sistem zdravljenja brez kemije je svetoval tudi drugim bolnikom z zapeko. Po navedbah dohtarja sistem deluje odlično. Pri moških in ženskah – tudi pri članih in članicah njegove stranke.

 5. zeko pravi

  Vsi smc-jevci so pokvarjeni do konca in naprej, glavni kolovodja te nesposobne in za Slovenijo izjemno škodljive bande pa je ta polpismeni medicinski brat!

 6. raft pravi

  Tega ku-rca pokvarjenega obvezno namočiti v Ljubljanico.

 7. raft pravi

  Spoštovani urednik, slovenski ku-rec ali pa ku-rc je naredil vse nas, zato ne razumem, zakaj bi ga moral pisati v zlomljeni obliki.

 8. Buda pravi

  Moderni bedak še enkrat več zaloten pri kršenju zakonodaje!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen