Neresni uslužbenci FURS-a: Po spletu se neslano spakujejo in grozijo državljanom, tajkuni pa na varnem v ograjenih vilah!

16

Po spletu se je kot blisk razširil posnetek objavljen na uradnem Twitter profilu FURS-a. Ta prikazuje četvorico uslužbencev Fursa, ki si digitalno popravijo obraze tako, da so videti kot nekakšni strašljivi zombiji. Poleg posnetka pa so zapisali: “FURS-ovčki vam želimo lepe praznike. Bodite pridni in izpolnjujte svoje davčne obveznosti, ali pa… pridemo na dom. #HalloweenIsReal #FURS”

https://twitter.com/FinancnaUPR/status/1189436315777064960?s=20

Poslanec SDS, Zvone Černač, pa je na to temo tvitnil: “Kakršen predsednik @vladaRS, takšen #FURS. Na dom pridejo, če pomagate prijatelju prekrivat streho in to z policijo in čeladami, pralci denarja v ograjenih vilah in jahtah so na varnem.”

Dejansko gre za povsem neprimerno dejanje državnih uslužbencev, ki ne samo, da se snemajo med službenim časom, celo neposredno grozijo državljanom, da jih bodo – v primeru neplačanih davčnih obveznosti – obiskali na domu. Očitno je sindrom neresnega predsednika vlade Marjana Šarca zajel že vso državno upravo…

Št. komentarjev: 16
 1. Renko pravi

  Beboti iz Šmartinke… očitno jim je vzor res šarec…

 2. andrej pravi

  Možno samo v Slovenistanu, kjer se za vaš davkoplačevalski denar zezajo, delajo pa nič pametnega, še manj učinkovitega za državo!

 3. Muco pravi

  Ko imaš opravka s to mafijo, te kot državljana, Slovenca, hitro mine vsaka norčija. Ti so v stanju Človeku, Slovencu, dobesedno uničiti življenje.

 4. Miha pravi

  Te 4 takoj spoditi iz službe! Delati bedarije v službenem času, pa to se tolerira samo pri nas! V Nemčiji in Avstriji bi jih že zdavnaj vrgli na cesto!

 5. haapy yack pravi

  hoj
  Halo. Kaj pa k tistim, ki imajo doma šnelfajerce.
  crkaodabohda
  boditevcvetju

 6. linke pravi

  če pridejo na dom , bodo prišli po dveh ,odšli pa v krsti . bi potem rad videl njihove mrtvaške “ksihte”.

  1. zvone pravi

   Tako je!

 7. linke pravi

  takoj bi morali dobit odpoved. da se ne bo našel nekdo in jim prišel v službo delat take maske. skrajno sprevrženo. je pač tako v tej udbo mafijski balkanski tvorbi po imenu zlovenija.

 8. Rok pravi

  Prosim za imena vseh štirih?

 9. Alojz pravi

  Ker javni usluzbenci so sami zatezeni ljudje… Glejte pozitivno na svet in ne boste imeli tezav v tem zivljenju.

 10. Alojz pravi

  Kje pa je moj komentar, ki je edini veder na tej strani in ne krsi politike zapisane v impresumu? Kvecjemu jo krsijo vsi zgornji komentarji. Kaksna stran je to?

 11. linke pravi

  kje pa vidiš v njihovi sprevrženosti vedre strani ? ta njihova zateženost je po tvoje otroška igrica . po moje pa skrajno nepremišljeno dejanje , vredno strogih sankcij. tako kot oni to delajo z državljani . brez milosti . razumeš “lojz” . to ni igrica da je čez pol ure vse pozabljeno.

 12. Pero pravi

  So te 4 klovne že vrgli iz službe? Če ne, zakaj ne? Bo odstopil direktor Fursa?

 13. raft pravi

  Pero pravi Pred 3 minute
  So te 4 klovne že vrgli iz službe? Če ne, zakaj ne? Bo odstopil direktor Fursa?
  ————————-
  Počakaj, da si pred nastopom v javnosti očisti svoj našminkani go-bec.

 14. Sandi pravi

  In te like mi plačujemo iz svojega žepa? Slovenistan 2019!

 15. Repincl pravi

  Kaj ni o zombijih že pred leti govoril ” veliki mesija” J J ?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen