Dve pismi za zgodovino: V prvem “uspešni” župan Janković joče uspešnemu podjetniku Štancarju, slednji mu odgovarja, da je Ljubljana pod njegovim županovanjem postala kaotično mesto!

9

Zoran Janković, župan “najlepšega mesta na svetu”, je sredi septembra dr. Alešu Štancarju, direktorju uspešnega podjetja BIA Separations, napisal jokavo in mestoma jezno pismo. V njem se najprej pritožuje naj oddajo Intervju na TV SLO 1, kjer je Štancar Jankoviću nalil precej čistega vina in ga označil za neuspešnega človeka. Janković ga je ves užaljen celo poklical, a zelo zasedeni podjetnik mu seveda ni dvignil telefona.

PREBERITE ŠE TOPočasi tudi Ljubljančanom prekipeva zaradi koruptivnih rabot šerifa Jankovića, protestniki so mu pred Magistratom jasno sporočili: “Zoki spoki!”

V pismu nato Janković na dolgo in široko razlaga vse njegove “velike uspehe”, med drugim tudi o svojem “zelo uspešnem županovanju” mestu Ljubljana. Na koncu Janković sporoči, da mu pošilja svojo knjigo, kjer so opisani vsi njegovi službeni “presežki” – od Mercatorja do Magistrata.

Dr. Štancar je Jankovića postavil na hladno tudi z odgovorom na Jankovićevo pismo. Opozoril je na kaotični promet v prestolnici in na kaotično gradnjo “brez upoštevanju temeljnih arhitekturnih načel in prometne politike, z vedno manj zelenja”.

Dr. Štancar pa Jankoviću nastavi predvsem ogledalo pri njegovem mačehovskem odnosu do podjetnikov. “Zaradi slabih pogojev za visokotehnološka podjetja v mestu Ljubljana, smo se leta 2011 preselili v Ajdovščino, kjer nam je župan Poljšak nudil bistveno boljše pogoje, kot jih je nudilo županstvo v Ljubljani.”

Na koncu svojega pisma pa dr. Štancar opozori še na Jankovićevo lažno solidarnost (spomnimo: Janković je želel organizirati “dobrodelni koncert” za malčka Krisa takrat, ko je večina sredstev že bila zbrana!) in mu zraven priloži še splošno položnico ter Jankovića pozove k plačilu donacije.

Štancerjevo podjetje je sicer za Krisa doniralo 10.000 evrov.

 

Št. komentarjev: 9
 1. Muco pravi

  No, ja. Če so tisto bili protesti, potem sem jaz rimski papež. Karavana gre, Ups, krade naprej, dolinčki pa lajajo, beri, jočejo…., ne no…

 2. ronko pravi

  Lepo ga je na realna tla postavil Štancar tegale Zorangutana. Dejstvo je, da je Zoki izven Magistrata “niko i ništa”…

 3. sandi pravi

  Super ga je razgalil! Točno to je, neuspešen balkanski pritepenec!

 4. piki pravi

  Joj, tale “nje” in “da”, naj že enkrat vtihne in končno odstopi ter se odseli nazaj v saraorce. Tukaj ga ne bo nihče več pogrešal. Še njegovi so se ga čisto odkrižali.

 5. Muco najlepš, na svet, de pravi

  Kako ste lahko takšni no,…?? A vi sploh veste koliko je on naredo za nalepš mest nasvet, de,…..

 6. jantar pravi

  Končno mu jih je nekdo napel kot se zagre 🙂 Zoki pa sedaj z dolgim nosom…neprecenljivo 🙂

 7. Janez Kepic-Kern pravi

  PREVZEMANJE DENARJA, POŠT, PAKETOV

  – KAR NA PARKIRIŠČIH” je iz iz ZDA filmov o t.i. ” MAFIJI”

  – znan “NAČIN POSLOVANJA”.

  Jaz in moja zelo poštena gospa T. sva cca 5 let nazaj – na svoje oči videla , kako je “žal” MOL župan Z.J. na PARKINGU ppred LUTKOVNIIM GLEDALIŠČEM – od nekega manjšega, starejšega možakarčka, ki je iz svoje velike USNJE torbe vzel VEČ CM DEBELO PISEMSKO OVOJNICO, je dal to ovojnico v ROKE MOL ŽUPANU Z.J, ki je tisto VEČ CM DEBELO PISEMSKKO OVOJNICO – PREVZE, jo vrgel v notranjost njegovega MERCEDES AVTA.

  In je odpeljal.

  To zgornje najino absolutno verodostojno pričevanje – lahko jaz J:K:K: in moja gospa T. – brez zadržžkov – podava tudi na URADNI ZAPISNIK..

  A le uradni, državni pooblaščeni osebi L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

 8. raft pravi

  Jaz in moja zelo poštena gospa T. sva cca 5 let nazaj – na svoje oči videla , kako je “žal” MOL župan Z.J. na PARKINGU ppred LUTKOVNIIM GLEDALIŠČEM – od nekega manjšega, starejšega možakarčka, ki je iz svoje velike USNJE torbe vzel VEČ CM DEBELO PISEMSKO OVOJNICO,
  ———————
  Če ga niste prijavili ste mu držali malho. Pred cca 5 leti smo že vsi imeli mobitele.

 9. bruh pravi

  uffff…levičar je vedno komunajzersko nostalgični ideološko blazno nestrpni mafijsko delujoči smrdeči pra sec, levičarka pa vedno hinavska divje nestrpna sterilna smrdeća svi nja….vedno…ajd

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen