Nemčija obnemela: Eritrejec v Frankfurtu 8-letnika in njegovo mater porinil pred bližajoči se vlak, deček na kraju nesreče umrl!

7

Na glavni železniški postaji v nemškem Frankfurtu je neki moški s perona pred bližajoči se vlak porinil osemletnega dečka in njegovo mater. 40-letnica se je uspela rešiti, njen sin pa je v incidentu utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Po pisanju nemškega časnika Bild je moški poskusil s perona pod vlak poriniti še eno osebo, a se mu je uprla.

Osumljenca za napad so pridržali, primer obravnavajo kot umor. Motiv za napad ni znan. Po dosedanjih podatkih časnika Bild naj bi bil napadalec priseljenec iz Eritreje, ki ni bil na noben način povezan z dečkom in njegovo materjo.

Incidentu je na železniški postaji sledila obsežna policijska operacija, je sporočila tiskovna predstavnica policije. Nemci so v šoku, na družabnih omrežjih pa je zaznati masovne izlive upravičenega ogorčenja in jeze nad takšnimi zverinskimi dejanji. (sta/ured)

Št. komentarjev: 7
 1. linke pravi

  skalpirat pa iz kože dat pri živem telesu

 2. linke pravi

  za tekega opičjaka je vsaka še tako okrutna kazen premila . torej najbolje počasi rezat brez narkoze

 3. bruh pravi

  na kućanovih režimskih enoumno levičarskih medijih tega ni zaslediti……

 4. bruh pravi

  in pomislite, kaj bi ti isti mediji in banda 571 cvilili in krulili, če bi isto dejanje, na istem peronu , v istem mestu storil beli moški in žrtev pa mali črni otrok….le pomislie…..

  ampak saj veste morilec je bil zelo verjetno zvesti levičar….kot vsi taki….ajd

 5. bruh pravi

  tako,da to le še enkrat potrdi , da je levičar vedno ogabna, nestrpna, sovražna, hinavska, mafijsko disciplinirana oseba…pa naj bo belec ali afričan….ajd

 6. raft pravi

  Linke pravi Pred 17 ur
  skalpirat pa iz kože dat pri živem teles
  —————-
  Zakaj? Saj vlaki še vedno vozijo.

 7. haapy yack pravi

  hoj
  Vsi, ki navijajo za emigrante bodo to počel toliko časa dokler jih eden od njih ne zakolje. Potem bodo spremenil mnenje.
  boditevcvetju

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen