Javni razpis: Mercator mlade nagovarja z 100 kadrovskimi štipendijami

0

V zadnjih letih brezposelnost v Sloveniji pada, zato se daljnovidni delodajalci v neizprosno tekmo kadrov podajajo oboroženi s številnimi novostmi. Letos je tako naš najboljši sosed Mercator presenetil z objavo javnega razpisa za kar 100 kadrovskih štipendij.

V Mercatorju, ki danes v maloprodaji zaposluje več kot 6000 ljudi, poleg mesečnih štipendij svojim štipendistom obljubljajo še nagrado za odličen končni uspeh, podporo kariernega svetovalca skozi celotno šolanje, izlet ob koncu šolskega leta, plačano obvezno prakso in počitniško delo ter še marsikaj. Hkrati, to je ključna informacija za naše bralce, Mercator ob koncu šolanja svojim štipendistom ponudi službo za nedoločen in polni delovni čas.

Tomislav Čizmić, predsednik uprave Mercatorja je za Politikis pojasnil, da so se za tako potezo odločili, ker si »želijo, da bi se čim več mladih odločilo za poklic prodajalca in za nadaljnjo poklicno pot v Mercatorju. Zavedamo se, da je dober trgovec steber vsake dobre trgovine, zato v Mercatorju vsak dan skrbimo za izobraževanje in usposabljanje zaposlenih. Vabim vse dijake, da se prijavijo na naš razpis in tako postanejo član naše velike Mercator družine«.

Na javni razpis, ki si ga lahko preberete na https://www.mercatorgroup.si/sl/kariera/100-kadrovskih-stipendij, se lahko zainteresirani dijaki in bodoči dijaki prijavijo do konca avgusta.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen