Zaradi prevrnjenega tovornjaka in razsutega tovora gorenjska avtocesta pri Kranju zaprta v obe smeri

0

Zaradi prometne nesreče je med priključkoma Kranj zahod in Kranj vzhod v obe smeri zaprta celotna avtocesta, so sporočili s Policijske uprave Kranj. Po prvih podatkih policije se je prevrnilo tovorno vozilo, zaradi česar je prišlo do razsutja tovora. Zapora naj bi trajala dlje časa. Obvozi so urejeni, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj.

Po podatkih policije gre za prevrnitev vozila, pri tem pa je prišlo do razsutja tovora oz. peska na obeh straneh avtoceste pri viaduktu Rupovščica, so zapisali na PU Kranj.

Predvidoma bo avtocesta zaprta dlje časa. Obvozi so urejeni. Po podatkih prometnoinformacijskega centra je obvoz za vozila do sedem ton in pol brez prikolic možen po regionalni cesti skozi Kranj.

Policija ob tem sporoča, da se na avtocesti med zaporo in mestom nesreče nahaja še več vozil, ki jim bo v najkrajšem času omogočena zapustitev avtoceste. Na PU Kranj še opozarjajo, da naj vozniki ne obračajo sami, saj jim bo predvidoma omogočena vožnja mimo kraja nesreče po odstavnem pasu. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen