Janez Janša: “Slabe vlade in slabe poslance običajno izvolijo dobri ljudje, ki na volitve ne pridejo!”

5

Predsednik SDS Janez Janša, ki je danes na volišču v Šentilju pri Velenju skupaj s soprogo Urško Bačovnik Janša glasoval na evropskih volitvah, je ocenil, da je za te volitve ključna volilna udeležba. Odločajo tisti, ki pridejo na te volitve, slabe vlade in slabe poslance običajno izvolijo dobri ljudje, ki na volitve ne pridejo, je dejal.

Janša je v izjavi za medije po oddaji glasu povedal, da je zanj dober rezultat morebitna tretja zmaga SDS v zadnjem letu in deveta zmaga v zgodovini samostojne države.

Dejal je, da tako Slovenija kot EU potrebujeta stabilizacijo premislekov o svojih prioritetah, Slovenija pa predvsem odločno zagovarja izrabo svojih možnosti v EU, ker v Bruslju leži nepočrpanih več kot dve milijardi evrov, doma pa zato nimamo tretje razvoje osi, obvoznic, domov za ostarele, šol, vrtcev in podobnega.

Te volitve so pomembne tudi zaradi tega signala, je še dejal Janša, in dodal, da če bo višja volilna udeležba, bo večja legitimnost teh volitev. (sta)

Št. komentarjev: 5
 1. mirror pravi

  Janez Janša: “Slabe vlade in slabe poslance običajno izvolijo dobri ljudje, ki na volitve ne pridejo!”
  Volivci nikoli ne ne dajo na volilne liste ne dobrih in ne slabih poslancev. To izberejo in storijo stranke same. Tako da volivci o ničemer ne odločamo, ampak samo potrdimo, kar nam stranke predlagajo. Kot v bivši Jugi.

 2. Puši JJ pravi

  SDS+SLS bo tokrat pušiona 😉

  1. mirror pravi

   Ti kar “puši”…..

 3. bruh pravi

  komunisti so tokrat poslali dva izrazito nestrpna, ogabna, sovražana smrdeča iztre bka….rdečega podivjanega hinavskega pra sca in lažnivo presst itutko……..ajd nič novega …..pač kao urbani kastriranini dedci in sterilne ba be….ajd…

 4. Re gornjim pravi

  In to si upa trditi clovek, katerega ljudje se posluzujejo najgnusnejsih prevar, fotomontaz in lazi? Spet so ” njegovi mediji ” sproducirali dve fotomontazi in objavili neke fake news. Pa ta clovek je, dokazano psihicni bolnik, njegove medije pa sestavljajo razne ” kes picke” in pisuni, ki niso niti n od novinarjev.Ja cenzura, saj vem, da mi boste pisanje brisali, ker tu pac lahko pise v takem stilu samo ” vas” bruh!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen