Na avtocestah tudi danes zaradi del zastoji, jutri pa seveda ne bo nič drugače – tokrat zaradi odstranjevanja cestninske postaje Vransko

0

Na štajerski avtocesti pred Šentrupertom proti Ljubljani danes še potekajo dela. V soboto so tam nastajali dolgi zastoji, promet se je na tem delu zgostil tudi danes. Medtem so dela na primorski avtocesti pred Brezovico proti Ljubljani končana in zastojev ni več.

Štajerska avtocesta bo med priključkoma Šentrupert in Vransko proti Ljubljani zaradi odstranjevanja cestninske postaje Vransko zaprta do ponedeljka do 5. ure. Na izvozu Šentrupert je danes nastal približno tri kilometre dolg zastoj. Ta je tudi na vzporedni cesti Šentrupert – Vransko, obvoz za osebna vozila pa je možen po cesti Žalec – Vransko.

Od ponedeljka zjutraj bo promet na delu odseka med Vranskim in Šentrupertom zaradi odstranjevanja cestninske postaje in obnove približno štirih kilometrov vozišča v obeh smereh urejen po dveh zoženih pasovih tako proti Mariboru kot proti Ljubljani. Na štajerski avtocesti je zaradi del zaprt tudi izvoz Krtina proti Ljubljani.

Na primorski avtocesti so medtem zgodaj popoldne končali sanacijo vozišča, zaradi katere sta bila zaprta vozni in odstavni pas med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani. Pred poldnevom je tam po podatkih prometnoinformacijskega centra nastala približno pet kilometrov dolga kolona, sedaj zastojev tam ni več. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen