Razkrita celica Bilala Bosnića: Slovenija bo izgnala tri bosanske državljane, ki so povezani z islamskimi skrajneži!

5

Trije bosanski državljani s prebivališčem v Sloveniji bodo morali zaradi ogrožanja varnosti države, javne varnosti ali javnega reda zapustiti državo, so za STA potrdili na notranjem ministrstvu. Po poročanju POP TV naj bi bili povezani z islamskimi skrajneži v Bosni in Hercegovini.

“V tem trenutku lahko povemo, da je na predlog policije upravna enota Ljubljana odpovedala prebivanje v Sloveniji trem državljanom Bosne in Hercegovine z dovoljenji za stalno prebivanje v Sloveniji zaradi ogrožanja varnosti države, javne varnosti ali javnega reda,” so za STA sporočili iz ministrstva.

Zakon o tujcih v 61. členu dovoljuje, da se tujcu, ki ima v Sloveniji dovoljenje za stalno prebivanje, to lahko odpove, če ogroža varnost države, javno varnost ali javni red.

Po neuradnih podatkih POP TV naj bi bili moški v stikih tudi z Bilalom Bosnićem, skrajnežem, ki je novačil džihadiste. Dokumenti policije in Sove, ki jih je pridobila televizija, pa po njenem poročanju kažejo, da jih bodo izgnali zaradi ugotovitev, da aktivno podpirajo versko podprt nasilni ekstremizem in terorizem, za dosego političnih, verskih in ideoloških ciljev pa opravičujejo uporabo nasilja.

Trojica naj bi se na to odločitev pritožila. Roka za zapustitev države jim niso določili, kar pomeni, da ne bodo odšli prostovoljno, pač pa jih bodo iz države odstranili. Vrniti se ne smejo nadaljnjih pet let, poroča POP TV. (sta)

Št. komentarjev: 5
 1. Franjo pravi

  In so se spet ne tiče Slovenije, kaj ne?

 2. re gornjemu pravi

  Za njih je zadolžen Grims!

 3. Milč pravi

  In spet s pomočjo drugi držav, ker pri nas je vse OK, musliči so bolj cenjeni kot domači človek, če ne bi drugi opozorili na njih, bi oni veselo širili šeriat po Sloveniji.

 4. linke pravi

  kozjejebci

 5. raft pravi

  Po petih letih prideta nazaj?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen