Mayweather že v prvi rundi opravil z 20-letnim japonskim kickboksarjem in v dobrih dveh minutah zaslužil devet milijonov dolarjev

0

Razvpiti boksarski zvezdnik Floyd Mayweather je začasno prekinil upokojitev in na Silvestrovo v Tokiu v dobrih dveh minutah v ekshibicijskem dvoboju premagal 20-letnega japonskega kickboksarja Tenshina Nasukawo. Z zmago je 41-letni Američan zaslužil devet milijonov dolarjev.

Nusakawa velja za enega od prihajajočih zvezdnikov svoje borilne veščine, saj ima kljub 20 letom v karieri 28 zmag in je še vedno brez poraza, 21 dvobojev je končal predčasno. Tokrat pa je bil v dvoboju z Mayweathrom brez možnosti. Že v prvi rundi ga je Američan s serijami hitrih udarcev trikrat poslal na tla ringa v Saitama Super Areni in dobil dvoboj,

“Tenshinu bi se rad zahvalil za ta dvoboj. Šlo je za zabavo in ostaja nepremagan. Glavo pokonci. Tudi jaz ostajam brez poraza,” je po dvoboju dejal Mayweather, ki s 50 zmagami brez poraza še vedno drži rekord med poklicnimi boksarji.

O svoji boksarski poti pa je dodal: “Še vedno sodim med upokojene boksarje. Ne nameravam se vrniti. Danes je šlo za poseben dogodek, za predstavo pred japonskimi navijači. Želeli so si ta dvoboj in rekel sem si, zakaj pa ne?”.

Za Mayweathra je bil to prvi nastop, potem ko je avgusta 2017 v Las Vegasu ugnal Conorja McGregorja.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen