“J*bo te pas mater”: Bolj je Svetlana Makarovič stara, bolj postaja sovražna in vulgarna!

9

Bolj je Svetlana Makarovič stara, bolj postaja sovražna in vulgarna!

Ta nekoč priljubljena otroška pisateljica je na okrogli mizi o razrastu nacizma in fašizma v Kulturnem domu Izola pred dnevi izjavila: “Slovenskih kletvic pač ni bilo, potem pa smo dobili kletvice, ki so imele poetično vrednost. Kaj je zame zdej užitek, da rečem nekemu fašistu, nekemu nacistu, jebo te pas mater.”

Iz videoposnetka z okrogle mize o “razrastu fašizma in nacizma”, ki je zaokrožil po spletu, je razvidno, kako Makarovičeva skupaj z Erikom Valenčičem, levim ekstremistom, navaja protislovja o domnevni nestrpnosti Slovencev do “čefurjev”.

Nestrpna Makarovičeva, ki za razliko od dejansko revnih “čefurjev”, ki so po njenih besedah gradili ceste in stanovanja, živi razkošno življenje v prestižnem domu za starejše občane v Trnovem. Prejema za upokojenko sanjskih 1809,48 evra mesečne pokojnine. Dvolična Makarovičeva še za nameček prejema dodatek kot “prešernova nagrajenka”. Spomnimo: Makarovičeva je leta 2000 zavrnila Prešernovo nagrado, za katero je bila nominirana, a se ta na njenem končnem pokojninskem računu vendarle pozna. Nagrado je zgolj navidezno zavrnila, a očitno jo je sprejela, saj drugače ne bi prejemala dodatka iz tega naslova!

“Bog se usmili slovenske kulture s tako kulturnico,” pa je samo eden izmed številnih komentarjev na spletu na to zadnje prostaško izvajanje Makarovičeve. Prav tako je zelo žalostno, da so se vsi pri omizju tej primitivnosti še smejali…

Št. komentarjev: 9
 1. raft pravi

  Ta grda balkanska baba bo crknila od svoje lastne hudobije.

 2. Jaka pravi

  Pa je nekoč res take lepe pravljice pisala… hudobija človeka očitno res čisto spremeni… nimam besed!

 3. linke pravi

  jaz pa pravim da jo noben “pas ” ne bi poscal ,oziroma bi jo vsak pes poscal. na oni strani jo bo čakalo krdelo psov in udri po p…i zarjaveli

 4. raft pravi

  Pravijo, da ta grdoba ko sliši slovensko narodno glasbo ponori. Torej, da si s to če-fur-sko pra-sico ne mažemo rok, navijajmo v njeni bližini slovensko narodno glasbo. Enostavno in zakonito.

 5. jankec pravi

  Kdo že poje tisto “bolj star(a),bilj nor(a)”?

 6. bruh pravi

  komunistićno zlobno nestrpno ku rbo je že sterilizirala narava…..in prav je tako….ajd…bolj kot ta stari smrdeči iztrebek je patetično opazovati nestrpne mafijske rdečuhe in levičarje kako se ogabno in neumno smejejo ob vsaki smrdeči svi njariji , ki jo smrdeča nestrpna golazen izreče….ajd….ampak….taki so…ajd..

 7. bruh pravi

  ampak je pa zanimivo tudi, da ti post-komunistični DIVJE IDEOLOŠKO NESTRPNI levičarji (v dvorani so bili le prepičani enoumni, volilno blazno disciplinirani post-komunistični levičarjii, ki 100% totalitarno volijo le levičarske partije še danes…..po obrazih sodeč, marsikater je tudi zelo aktiven v teh stankah) so se zbrali v TOTALITARNO etnično/ideološko počiščeni IZOLI, kjer nihče v zgodovini ni toiko zaklal, zapodil, moril kot prihod zločinskih komunistov……ne kuge, ne turki, ne bolzeni, ne vojne, ne benečani, ne avstrija, ne fašisti, , ne nacisti…..nihče ni to krasno mestece tako divje zločinsko ideološko, ETNIČNO uničil in spremenil prav kot smrdeči svi njski krvavordeči levičarski komunisti…..ajd…..pa se še smejejo…..ajd….

 8. nace pravi

  Primitivna in odurna stara baba, ki je dejansko še pes ne bi…

 9. simon pravi

  VSAKA ČAST, vse kar je povedala je resnica…. marsikateri bi se zaradi te resnice najraje ugriznili v ta zadnjo

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen