Žajfnica po slovensko: Iryna Osypenko in Matjaž Nemec prek revije Suzy sporočila, da končujeta skupno pot

1

Manekenka Iryna Osypenko in poslanec stranke SD Matjaž Nemec sta sporočila, da je po sedmih letih zakona prišel čas za konec skupne poti, a kljub temu še vedno ostajata v prijateljskih odnosih.

V ekskluzivni izjavi za revijo Suzy sta sporočila, da se njuna pot po skupnih letih, ko sta drug ob drugem rasla, se spodbujala in podpirala, s prijaznimi spomini na vse, kar sta preživela v dvoje, končuje. Matjaž Nemec je po koncu 7-letnega zakona z manekenko razložil, da sta se odločila, da si dasta možnost in rasteta vsak po svoje. “Na način, ki nama bo omogočal nove poti.”

Dodajata, da sta hvaležna, da je njuna ljubezen prerasla v iskreno in srčno prijateljstvo, par pa sta bila devet let, od tega sta bila sedem let poročena.

Manekenka je ob ločitvi dejala, da Matjaž še vedno ostaja ena najboljših in najpomembnejših oseb, kar jih je spoznala, ter da še vedno ostaja v njenem srcu.“Skupaj sva preživela ogromno lepih trenutkov, vedno sva si stala ob strani in lahko sva se zanesla drug na drugega. Ponosna sem na oba, da nama je uspelo tako odraslo in modro ravnati z najinimi čustvi. Ker drug drugemu privoščiva le najboljše, sva po temeljitem in dolgotrajnem premisleku sprejela težko, a sporazumno odločitev,” je pojasnila.

Število komentarjev: 1
  1. pubec pravi

    Ja in kaj,če sta se razšla? Nista edina! Tudi Cerar in Janša sta se razšla s svojima prvima ženama pa ni tega nihče razglasil za žajfnico ali problematiziral!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen